Femeia care a avut o relaţie cu “monstrul din Caracal” timp de doi ani îl descrie pe acesta ca un bărbat atent şi drăgăstos. În faţa procurorilor, aceasta l-a descris pe Gheorghe Dincă ca fiind un bărbat atent şi drăgăstos.

Mai mult, Gheorghe Dincă îi oferea des flori şi ciocolată, iar când ea venea în vizită, o ducea la etaj, într-o cameră curată, conform RTV. Până în acest moment nu se ştie dacă în casa groazei au fost găsite şi amprentele femeii.

Ce le-a spus Dincă anchetatorilor despre amanta sa

Gheorghe Dincă le-a mărturisit anchetatorilor că a avut o relaţia timp de doi ani cu o “distinsă doamnă”. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu mult timp, înainte ca el să se căsătorească cu Elena. Pe vremea aceea, “monstrul din Caracal” era “un fel de şef”. Cel puţin, asta a susţinut el.

Relaţia lor s-a terminat după ce amanta i-a spus că şi-ar dori să-i fie ea soţie. „Niciodată nu am zis că las nevasta şi o iau pe ea, le-a povestit Dincă celor care l-au anchetat.

Între timp, Dincă și soția lui, Elena, au divorțat pe cale amiabilă, în luna decembrie 2019, femeia fiind cea care a cerut separarea.

Gheorghe Dincă a fost trimis săptămâna trecută în judecată, cu opt capete de acuzare. Respectiv, el a fost trimis în judecată pentru săvârșirea următoarele infracțiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracţiuni, omor calificat (două infracțiuni), şi profanarea de cadavre sau morminte(două infracţiuni).