Ei bine, se pare că o parte îi investea în femei. Acum o lună de zile, Alexandru Cumpănașu a depus o plângere penală pe numele unei judecătoare influente din Caracal, care spune el, i-ar fi fost amantă acum mulți ani lui Gheorghe Dincă. Soțul acesteia ar fi dispărut în condiții suspecte și există ipoteza conform căreia monstrul ar fi contribuit la evaporararea acestuia.

Deși a trecut o lună de la plângerea penală, procurorii nu au mișcat nimic în această speță, în condițiile în care se pare că ar fi multe informații de aflat de acolo.

„Acest individ nu este ceea ce pare. El este parte a crimei organizate și are complici în Anglia și Italia. E un adevărat lanț din care face parte. Acest om este protejat judiciar și politic. Vă pot da un singur amănunt. Dacă autoritățile nu iau măsuri și nu anchetează informațiile pe care i le-am adus, voi face totul public. Acest individ a fost amantul unei judecătoare din Caracal, care a fost parte dintr-un anturaj complex”, spunea Alexandru Cumpănașu acum o lună.