Cazul Caracal ia proporții incredibile. Monstrul Gheorghe Dincă are parte de un viitor incert care îi alertează și pe procurori. Acesta ar putea afea soarta lui Jeffrey Epstein, care a fost găsit spânzurat în celula sa, dar moartea este considerată suspectă de mulți specialiști.

Gheorghe Dincă, la un pas de sinucidere

Gheorghe Dincă s-ar afla la un pas de sinucidere sau de a fi sinucis. Cel puțin această teorie o susține Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, pe o rețea de socializare.

Verdictul lui Alexandru Cumpănașu survine după ce unchiul Alexandrei Măceșanu, una dintre fetele din Caracal care ar fi fost arsă de Gheorghe Dincă, a citit scrisoarea pe care criminalul a trimis-o familiei tinerei.

„O să vedeți unde vor să ajungă cei care au scris scrisoarea, care sunt în spatele lui Dincă…Bă, prietene, sănătate să ai tu, că e nasol. Nu ura sănătate familiei mele”, a răbufnit Cumpănașu în momentul în care a citit primele cuvinte din partea lui Dincă pentru familia Măceșanu.

Alexandru Cumpănașu nu se oprește aici. Unchiul Alexandrei este convins că scrisoarea este scrisă de DIICOT și nu de Dincă.
Mai mult, Cumpănașu a avut și un mesaj special pentru Dincă. „Tu nu apuci sfârșitul anului acesta, cred că în câteva luni te sinucid ăștia. Nu că i-aș face eu ceva. Scrisoarea e scrisă cu un scop. Știu că nu pot să pun mâna pe tine, dar și când o să pun….Dar cred că vor pune alții întâi”, crede Cumpănașu.