Cutremur în cazul Caracal. Procurorii sunt în alertă după ultimele dezvăluiri. Mutarea monstrului Gheorghe Dincă surprinde pe toată lumea. Acesta a luat legătura cu părinții Alexandrei Măceșanu.

Monstrul Dincă, mesaj pentru mama Alexandrei

Gheorghe Dincă le-a scris părinților Alexandrei Măceșanu. O spune unchiul fetei, Alexandru Cumpănașu, care a citit în cadrul unui live presupusa scrisoare. „Familiei Măceșanu. Nu doresc să vă fac suferința și mai grea, deoarece vă înțeleg cât de mult vă doriți să apară vie Alexandra acasă…”, este începutul scrisorii lui Dincă. Cumpănașu a făcut mai multe pauze, nervos din cauza celor scrise de Dincă.

„Deci Dincă, rebutul ăsta social, îi spune Teodorei și tuturor că este de o empatie rară…Zice că nu dorește să ne facă suferința și mai grea”, s-a revoltat Cumpănașu.

Dezvăluirile din scrisoarea lui Dincă au continuat. „Vă scriu aceste rânduri pentru că am văzut în toate interviurile dvs că aveți atât de mult bun simț și vorbiți doar de ce simțiți în legătură cu Alexandra și nu jigniți pe nimeni, mai ales pe mine deși recunosc că merit din partea dvs tot felul de jigniri, blesteme, amenințări pentru fapta mea nesăbuită și pentru comportamentul meu față de Alexandra…”, a continuat Dincă.

Cumpănașu și-a pierdut controlul la un moment dat: „Bă, du-te d…u de aici, bă, handicapatule. Deci debilul ăsta a învățat să scrie nesăbuit. DIICOT, învață să scrii, e un scris frumos. Înțeleg că DIICOT vrea să îmi trimită un mesaj”.

Și totul a continuat. Tpată lumea este șocată. „Dar stați să vedeți cât mă urăște pe mine. De fapt, cei care au scris”, adaugă Cumpănașu, care continuă să citească din presupusa scrisoare. „Aveți toți din familia Măceșanu mult mai mult de șapte ani (n.red. de acasă) chiar dacă sunteți din Reșca (n.red. localitate lângă Dobrosloveni, județul Olt) nu are importanță unde ne naștem. Important e că ați primit o mare educație de la părinți. De asta vă comportanți și în aceste momente foarte grele, foarte normal. Eu vă stimez și vă urez multă, multă sănătate.

Sănătate tuturor din familia Alexandrei, chiar dacă eu sunt criminalul. Nu înțeleg de unde aveți puterea de a nu mă jigni și de a dispune de un așa mare caracter. Sunteți destul de supărați și eu nu doresc să vă supăr și mai tare, dar vă rog să nu mai credeți în tot felul de speculații”, este finalul presupusei scrisori.