Gheorghe Dincă ar avea o strategie bine pusă la punct pentru a nu rămâne fără banii pe care i-ar fi strâns de-a lungul vieții. Potrivit ultimelor informații apărute, nu este exclus ca monstrul de la Caracal să fi ascuns banii în curtea casei sale din Caracal. Cu alte cuvinte, Dincă ar fi îngropat 100.000 de euro într-un loc secret.

„De asemenea, având în vedere faptul că numitul, Dincă Gheorghe a agonisit toată viața și nu a cheltuit, aceasta a precizat prietenului «Neagu» că îi va spune unde a îngropat suma de bani economisită de-a lungul timpului, aproximativ 100.000 de euro, suma de bani în cauză fiind îngropată în alt loc decât curtea imobilului său de domiciliu din Caracal”, se arată în dosarul lui Gheorghe Dincă, după cum a arătat jurnalistul Victor Ciutacu, în cadrul emisiunii moderate de el la România Tv.

Trebuie menționat că în acest moment Dincă a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre. El este acuzat că le-a ucis pe Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu în locuinţa sa din Caracal.

Averea lui Gheorghe Dincă

Despre averea lui Gheorghe Dincă s-a aflat că acesta s-ar ridică la valoarea de peste 100.000 de euro. Potrivit rechizitoriului, procurorii DIICOT au confiscat și au pus sechestru pe mai multe terenuri intravilane deținute de Gheorghe Dincă împreună cu soția sa, Elena Dincă. Criminalul din Caracal are pe numele său un teren arabil intravilan cu o suprafață de 1.184 de metri pătrați, estimat la valoarea de 17.760 de euro.

Dincă mai apare un teren intravilan trecut la categoria de folosință „curți și construcții” compus din 3.076 metri pătrați care se ridică la valoarea de 53.800 de euro. Cele două terenuri au fost achiziționate în timpul căsniciei, prin urmare Elena Dincă are dreptul la jumătate.

Împreună cu soția sa, acesta ar mai deține un teren de 463 de metri pătrați estimat la valoarea de circa 6.945 de euro. Dincă mai are și un teren arabil intravilan cu o suprafață de 1.856 metri pătrați, evaluat la prețul de 27.840 de euro.