Se pare că monstrul de la Caracal are probleme sexuale serioase .

„Vrea acum sa fie internat la pihiatrie sa faca sex cu asistentele! Problema, omul asta cand a fost internat acum 3-4 ani de fiecare data a avut acelasi diagniostic, tratament, conditii. A fost dus la spital de catre familie, s-a internat, a urmat un tratament pentru alcoolic, glucoza si alte medicamente. A stat o saptamana si dupa i-au dat drumul. Cred ca internarile erau pentru pensionare. Cred ca ajunge in loc de verdeata! upa o prima condamnare nu are sanse sa iasa pe picioarele lui”, a povesteit avocata.

Întrbată de Victor Ciutacu dacă la ultima audiere a fost invitată la închisoare să facă întrețină relații sexuale cu acesta, Carmen Obârşanu a răspuns direct: „Da, si i-am raspuns cu o injuratura si el s-a retras ca un animal lovit. Cand esti dur cu el Dincă cedeaza. Asta este metoda sa te porti cu el”.

 

Dincă „speră să câștige ceva”

Avocata familiei Melencu, nu se oprește aici și susține că va formula diferite cereri și excepții în ceea ce privește rechizitoriul dosarului de la Caracal, iar data de începere a procesului va fi amânată cu câteva luni.

“Mă gândesc că acest domn Dincă nu este un om bolnav. Am vorbit cu oamenii din Caracal. Este un om rău care speră să câștige ceva. Vreau să îi atrag atenția dacă se uită la televizor. Este un prost dacă el crede că va beneficia de banii ce i s-au promis pentru a lua asupra lui fapta! Va fi omorât după ce se va da o hotărâre definitivă! Și el nu este conștient de asta!”, a precizat Carmen Obârşanu.

”Am făcut o cerere către Tribunalul Olt. Am solicitat să ne trimită și nouă rechizitoriul. L-am primit. După 1 martie se va fixa termen pentru soluționarea cererilor și excepțiilor pe care noi le putem formula. Acestea pot fi admise sau respinse. Poate să trimită dosarul înapoi la procuror pentru competări. Cu calea de atac la Curtea de Apel se ajunge undeva pe la 1 aprilie, iar mai apoi abia se poate fixa data de începere a acestui proces”, a declarat Carmen Obârșanu în direct la România TV.

 

Avertisment pentru Gheorghe Dincă

 

Carmen Obârşanu, avocatul familiei Melencu, a lansat un avertisment în cee ace prieșet situaţia lui Gheorghe Dincă. De asemenea, aceasta a făcut apel și la poliţişti să îl păzească, pentru ca acesta să nu fie în pericol după anunţul că vrea să fie reaudiat.

„Era de aşteptat, şi acesta este şi motivul pentru care am formulat cerere de audiere a lui Dincă. Am primit acum răspuns la ordonanţa prin care am cerut reaudierea lui Dincă şi care iniţial mi-a fost refuzată. Şi FBI a recomandat reaudierea lui Dincă. Dar faptul că Dincă recunoaşte mă face să cred că el şi.a dat seama că viaţa sa este în pericol.

Dacă va susţine aceeaşi minciună, el nu va mai supravieţui mult timp. Eu sper să dea date despre Luiza Melencu, despre unde este, şi atrag atenţia arestului central să îi păzească viaţa, pentru că dacă se va întâmpla ceva cu el până va da o nouă declaraţie, este dovada că s-a acţionat cu rea credinţă”, a declarat Carmen Obârşanu recent.