Alina Gorghiu, reacție dură la adresa lui Orban: O demisie dată la timp ar fi fost mai de ajutor

După ce liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat că și-ar da viața pentru partid, senatoarea liberală Alina Gorghiu a publicat un mesaj pe pagina personală de Facebook în care spune că declarația făcută de acesta este patetică. Aceasta subliniază că ”o demisie dată la timp ar fi fost mai de ajutor”.

„Aud că sunt lideri de partid care spun că şi-ar da şi viaţa pentru partid… Patetic pentru gustul meu. O demisie dată la timp, după alegeri, ar fi fost mai de ajutor. Când ţi se termină mandatul, nu e sfârşitul lumii. Hai să nu facem o drama din asta! Nu ajungi să fii canonizat doar pentru că vorbeşti despre cum te sacrifici.”, spune aceasta.

Ce a declarat Ludovic Orban

Fostul premier al României s-a aflat duminică la Băcău, de unde a declarat că și-a da viața pentru partid. Acesta a mia spus că ”nu există niciun fel de limită” atunci când vine vorba de partid și de România.

”Dau PNL, aşa cum dau de 30 de ani, mintea mea, sufletul meu, inima mea, timpul meu, energia şi chiar şi viaţa mea dacă este nevoie. Nu există niciun fel de limită în efortul pe care sunt capabil să îl fac pentru a duce PNL şi România acolo unde îi este locul, pe primul loc”, a declarat președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban.

Sursă foto: Dreamstime