Ludovic Orban, atacat din toate părțile! Lupta pentru desemnarea noului președinte liberal a atins deja cote maxime, deși congresul partidului se va ține abia în luna septembrie.

Susținătorii lui Florin Cîțu, contracandidatul actualului președinte al PNL, Ludovic Orban, au declanșat un atac concertat la adresa președintelui Camerei Deputaților.

Fostul președinte al PNL, Alina Gorghiu, cea care a condus partidul în perioada în care a fost pur și simplu zdrobit în alegerile parlamentare de PSD-ul condus de Liviu Dragnea, i-a dat lui Orban o replică extrem de acidă, prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook.

Ludovic Orban, atacat din toate părțile! ”Încerc să definesc ce înseamnă suflul nou”

”Răspund la provocarea domnului Orban și încerc să definesc ce înseamnă suflul nou și modern în PNL:
– Suflu nou și modern înseamnă să ai curajul de a demisiona când pierzi parlamentarele;

– Suflu nou și modern înseamnă să nu te anunți candidat la președinția pentru 2024, știind că mai sunt multe etape până la desemnarea finală și că un astfel de anunț pripit poate îngropa PNL;

– Suflu nou și modern ar însemna că nu iei singur decizii de care apoi ajunge să le fie rușine membrilor PNL;

– Suflu nou și modern nu înseamnă să tranzacționezi soarta unor ministere importante doar pentru a-ți asigura ție șefia Camerei Deputaților;

”Suflul nou și modern trebuie să fie loialitatea celor din partid pentru PNL-ul de mâine”

Să ai suflu nou și modern nu înseamnă să le spui celor pe care i-ai pus pe liste la parlamentare sau locale sau numiți în guvern că îți sunt datori să te susțină.

Pentru că altfel sunt trădători. Suflul nou și modern trebuie să fie loialitatea celor din partid pentru PNL-ul de mâine, de poimâine și de peste mulți ani, nu pentru cariera unei singure persoane.

PS: Domnule Orban, dvs. cum definiți suflul nou?”, a scris Alina Gorghiu.

Trebuie precizat faptul că Ludovic Orban declarase sâmbătă că nu se poate vorbi de un suflu nou pe care l-ar putea aduce Florin Cîțu în PNL, dacă acesta este sprijinit de o echipă formată din Alina Gorghiu, pe Raluca Turcan, Emil Boc, Gheorghe Flutur, Victor Paul Dobre, Florin Roman și alții asemenea.

Sursă foto: INQUAM Photos, Octav Ganea.