Marcel Ciolacu a intrat în vizorul Alinei Gorghiu. Aceasta a reacționat după ce liderul PSD a făcut un buget aparalel. Ea i-a atras atenția că, în trecut, bugetele pesediștilor erau paralele cu interesele românilor.

“Marcel Ciolacu, un ecologist, face buget paralel. Hai să ne uităm la bugetele pesediștilor, care erau paralele cu interesele românilor. La începutul fiecărui an făceau bugete supradimensionate, iar la rectificările bugetare ajungeau să taie bani de la Educație, de la Sănătate, de la Infrastructură (doar nu avem nevoie de școli, spitale, autostrăzi, nu?).

Concluzia e simplă: bugetele PSD nu au fost în stare să aducă bunăstare românilor!

Domnule Ciolacu, nu vreți să lăsați profesioniștii din Guvernul Cîțu să se ocupe de finanțele țării și alte treburi serioase? Că dvs vă descurcați mai bine cu vâslele de la barca lui Dragnea”, a scris Alina Gorghiu pe pagina sa de Facebook.

Marcel Ciolacu vine cu buget alternativ

Reacția liberalului vine după ce Marcel Ciolacu a declarat că va veni cu o propunere alternativă la proiectul bugetului pe anul 2021.

“Mâine vă vom prezenta propunerea noastră de buget alternativ pentru România. Din discuţiile avute cu liderii de sindicat, am tras cu toţii o concluzie evidentă. Faptul că toată lumea este îngrijorată de România anului 2021 şi de această propunere de buget de austeritate a actualului guvern, a domnului prim ministru Cîţu Florin, fostul ministru al Finanţelor”, a spus liderul PSD.

El a spus că este o abordare greşită. Priorităţile bugetare ale actualului guvern nu sunt la fel de prioritare ca şi ale românilor. Ciolacu a arătat că va încerca în Parlament să facă modificările la buget. El şi-a exprimat speranţa că va găsi susţinere în Parlament pentru amendamentele aduse la proiectul de buget.

Premierul Florin Cîțu a vorbit luni despre priorităţile bugetului pe 2021. Cîțu a subliniat că acestea au fost anunţate încă de anul trecut şi ele se referă la “investiţii şi sănătate”.