Duminică, „Jurnalul de seară” va începe cu două ore mai devreme, respectiv la ora 19:00. De asemenea, în fiecare zi a săptămânii, de la ora 13:00 la ora 13:30, va avea loc o dezbatere a tuturor campaniilor sociale Digi24. Se intenționează crearea unui spațiu de comunicare și consultare între jurnaliști, oameni obișnuiți și autoritățile care pot influența vieți și care pot oferi soluții la anumite probleme.

Se retrage de la europarlamentare? Rareș Bogdan a șters iar pe jos cu liderii PNL: „Nu vă las să mă încălecați”. Acuzații grave

”În fiecare luni, ne întâlnim cu Carla Tănasie, coordonatoarea proiectului “Pacient în România”. Claudiu Pândaru, jurnalistul care dă glas comunităților dezavantajate ale României, va fi prezent marțea la “Raport de Țară”. Miercuri, Sergiu Voicu pune în discuție modelele de succes ale antreprenoriatului românesc, la “România Fast Forward”. Educația e subiectul zilei de joi, într-o dezbatere cu reporterii campaniei “Old school – New School”. Vinerea, ne uităm îndeaproape la problemele cotidiene ale românilor, alături de Teodora Ghenciu, realizatoarea “Plan Detaliu”.   Cele mai spectaculoase momente din emisiunile de weekend, “La volan”, “Tinerețe fără bătrânețe” “În fața ta”,“2.0” și “Sănătatea în bucate” vor fi prezentate și de luni până vineri, de la ora 10:30. De asemenea, aceste emisiuni își modifică durata difuzării în weekend. Noilor emisiuni duminicale lansate în luna martie, Agro Jurnal și Ultraviolet, li se alătură colecția de reportaje românești marca Digi24 Focus România, care va fi difuzată de la ora 18:00. Cinefilii matinali vor putea urmări filmul de la CinemaTePeca și duminica dimineața de la 06:00.” se arată într-un comunicat al companiei.

Florin Călinescu îi face o ofertă de nerefuzat lui Liviu Dragnea. Câți bani îi cere

„Pe parcursul ultimelor luni, board-ul editorial al Digi24 și conducerea companiei Digi | RCS & RDS au analizat eficiența proiectului audiovizual Digi24 și a modelului de business în divizia media. Din această analiză a rezultat necesitatea diversificării surselor de venituri pentru postul Digi24, pentru a susține cheltuielile operaționale ridicate, specifice unei stații de știri. De asemenea, board-ul editorial a pus deja în practică o serie de modificări la nivelul programelor și a introdus emisiuni noi din domenii care anterior nu erau explorate suficient. ”, mai scrie în comunicat.

Mesajul lui Mihai Tudose după ce a suferit un infarct. Cum se simte după operație