Mihai Tudose a spus pe pagina sa de socializare cum a se simte după operația pe care a suferit-o. ”Sunt bine! ? Probabil pe fondul oboselii acumulate, am suferit un mic incident, dar datorită profesionalismului și promptitudinii cadrelor din sistemul public medical din România, totul a trecut cu bine! Mulțumesc întregii echipe medicale și tuturor celor care s-au gândit la mine în aceste momente! Ne vedem în 2 zile înapoi la treabă! Avem o mulțime de lucruri bune de făcut!”, a fost mesajul transmis de fostul premier.
De altfel, imediat după ce s-a aflat că Mihai Tudose nu se simte bine și că a fost transportat de urgență la spital, au început și declarațiile pe acest subiect. Victor Ponta a povestit că totul s-a întâmplat într-o întâlnire cu mai mulți reprezentanți ai Pro România.

Vezi și Informaţii de ultim moment despre infarctul lui Mihai Tudose! Victor Ponta a făcut anunţul

“Sunt convins ca Mihai va fi bine / eram mai multi colegi alaturi de el la momentul in care nu s-a simtit bine ( din fericire Nicu Banicioiu era cu noi) / multumim celor de la Ambulanta si de la SMURD pentru interventia profesionista / am incredere in medicii care il trateaza in acest moment! Suntem alaturi de familia lui si cu siguranta va fi totul bine / Il asteptam toti pe Mihai sa revina cat mai repede alaturi de Echipa ProRomania care are mare incredere si mare nevoie de el!”, a comentat ponta pe pagina sa de socializare.
La rândul său, Nicolae Bănicioiu a spus cum l-a resuscitat pe colegul său de partid imediat după ce a sesizat că există semnalmentele unui infarct.
„Fiind singurul în zonă la momentul respectiv, da (n.r. l-a resuscitat). Au fost câteva momente în care a fost fără conștiință și într-adevăr erau toate semnele de infarct. Era o durere în capul pieptului care iradia spre stânga și o transpirație excesivă care te ducea imediat cu gândul la infarct. Primul pas a fost acela de a suna la 112, ceea ce recomand oricui înainte de a efectua orice manevră de resuscitare, după care constați starea de conștiență a pacientului și treci la acordarea primului ajutor, ceea ce s-a întâmplat și la Mihai”, a declarat fostul ministru al Sănătății.