Victor Ponta a povestit cum s-a întâmplat totul. El a menționat că era împreună cu Mihai Tudose când acestuia i s-a făcut rău. Potrivit ultimelor informații, Mihai Tudose va fi operat.
“Sunt convins ca Mihai va fi bine / eram mai multi colegi alaturi de el la momentul in care nu s-a simtit bine ( din fericire Nicu Banicioiu era cu noi) / multumim celor de la Ambulanta si de la SMURD pentru interventia profesionista / am incredere in medicii care il trateaza in acest moment!
Suntem alaturi de familia lui si cu siguranta va fi totul bine / Il asteptam toti pe Mihai sa revina cat mai repede alaturi de Echipa ProRomania care are mare incredere si mare nevoie de el!”, a comentat ponta pe pagina sa de socializare.

Vezi și

Ultima oră! Mihai Tudose, de urgenţă la spital! Fostul premier a făcut infarct

Potrivit jurnaliștilor de la România TV, premierul Victor Ponta a fost permanent lângă Mihai Tudose. Fostul premier renunțase la fumat iar de ceva vreme ținea o cură. Trebuie amintit că presa a anunțat că marți seara că Mihai Tudose, fostul premier al României din partea PSD, ar fi suferit un infarct. Acesta a fost transportat de urgență la spital. Conform primelor informaţii, fostul prim-ministru era la o întâlnire cu colegii de partid când i s-a făcut rău și a solicitat intervenția unei ambulanțe SMURD de urgenţă. El a fost dus la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C.C. Iliescu.
Mihai Tudose a fost prim-ministru al României din 29 iunie 2017 până la demisia sa din data de 16 ianuarie 2018. La sfârșitul lunii ianuarie, Tudose și-a anunțat demisia din PSD și înscrierea în partidul înființat de Victor Ponta, afirmând că și-a pierdut orice speranță că „lucrurile se vor îndrepta”.

UPDATE:

Potrivit unor surse medicale, Mihai Tudose e la Sala Criticilor. Fostului premier i s-au montat două stenturi și se află sub supravegherea medicilor.