Rareș Bogdan a avut un discurs apăsat, ca și cum s-ar afla la televizor, ceea ce i-a șocat pe cei din sală.
„Nu înțelegeți încă faptul că voi puteți fi partidul care să câștige alegerile!?! Jumătate dintre voi vă comportați ca membrii unui partid balama, 30% nu vreți să deranjați pe nimeni și nu vreți să fiți deranjați, iar 20% abia dacă ați intrat în campanie și înțelegeți miza acestor alegeri”, le- fi reproșat Rareș Bogdan celor din BEx, potrivit observi.ro.

„Nu am intrat în partid să fiu bătaia voastră de joc și nici să vă văd cum dormiți. Sau înțelegeți că putem câștiga alegerile și luptăm cu toate forțele, sau vă dați deoparte! Eu am intrat să câștig și nu pot să vă las să mă încălecați”.

Vezi și Lovitură de teatru! Cine-l va înlocui pe Klaus Iohannis la prezidențiale. Informații care cutremură scena politică

Surse liberale susțun și că Rareș Bogdan le-a explicat că nu lui nu îi este frică de adversari, ci de cei din interior.

„Sunt speriat exclusiv de voi și de incapacitatea voastră să pricepeți odată că nu e loc de răfuieli nici cu Ludovic, nici cu Klaus Iohannis sau cu mine și că alegerile astea chiar le puteți câștiga. La București, Iași, Prahova, Timiș cred că ar trebui să consțientizați toți că se poate face mai mult și să lăsați supărările deoparte”, ar fi spus Rareș Bogdan.

„Treziți-vă odată și hai să pornim treaba. Sper să fie ultima dată când mă mai îndoiesc că ați priceput cu toții că sunteți la conducerea unui partid care va guverna România, va câștiga pesate 50% din primăriile acestei țări și va da pentru a cincea oară președintele țării. Hai să facem un pas în spate și o să vedem că sunt mai multe lucruri care ne unesc decât cele care ne despart. La luptă și terminați cu văicărelile și noncombatul!”, a „tunat” Rareş Bogdan, conform observi.ro.

Vezi și Decizie istorică în online, internetul se schimbă! O nouă lege în vigoare: Toți utlizatorii de Facebook, Youtube și Google sunt vizați