Începând de astăzi reviune canicula. Vremea va fi foarte călduroasă în sudul ţării revine canicula. Doar  pe la munte, mai pe seara, s-ar putea să apară o aversă, două. Maximele pleacă de la 27 de grade pe litoral şi ating 35 de grade în Câmpia Română.

În Dobrogea şi Bărăgan se face mai cald decât ieri; norii lipsesc din zonă; iar vântul se mai domoleşte şi la malul mării. Şi tot pe litoral, temperaturile rămân sub pragul de 30 de grade; în timp ce prin Bărăgan se instalează canicula.

În Moldova sudică şi în nordul Munteniei, cerul va fi senin iar temperaturile ating 33…34 de grade, la umbră.  În nordul Moldovei şi în Bucovina vremea va fi însorită cu 33 de grade în Bacău şi la Iaşi. Către seară apar şi câţiva nori, însă doar în zonele de munte, sunt ceva şanse de ploaie.

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş, vreme va fi frumoasă iar temperaturi foarte ridicate după prânz şi condiţii de averse mai târziu, în zonele înalte.

În Transilvania temperaturile ajung la 30…31 de grade, iar pe la munte s-ar putea să mai vină o ploaie de scurtă durată.

În Oltenia soarele încălzeşte treptat atmosfera, maximele ating 34, poate 35 de grade şi nu sunt semne de ploaie.

În Bucureşti ne aşteaptă o zi fierbinte, cu soare, un pic de vânt şi o maximă de 35 de grade. Peste noapte atmosfera devine plăcută, iar spre dimineaţă temperatura ajunge la 16….17 grade.

La mare temperatura va atinge 30 de grade, iar apa mării are în jur de 25 de grade.

Ziua de marți va fi și ea călduroasă. Miercuri temperaturile scad peste tot, însă în Oltenia şi sud-vestul Munteniei rămânem cu vremea călduroasă şi se mai ating 32 de grade. Joi vremea va fi destul de bună; soare, vânt mai intens pe litoral şi ploi trecătoare în centrul ţării şi la munte.