Recent, Dana Nălbaru a povestit pe blog-ul personal despre momentele grele pe care le-a parcurs alături de Dragoș Bucur, diagnosticat cu o boală periculoasă. Soțul său suferă de diabet, iar artista a mărturisit că la început nu cunoștea foarte multe despre această afecțiune, așa că i-a luat ceva timp să se obișnuiască.

„La început nu aveam nici cea mai mică idee despre ce înseamnă hipo și hiper. Vedeam că se testează des, că își face insulina, că își cântărește mâncarea (a avut o perioadă în care mergea cu cântarul în geantă la restaurant) dar, cu timpul, am învățat cam tot ce e important să știu despre diabet.

Azi acele, insulina, testele, senzorii, pompa fac parte din viața mea” a scris Dana.

Diabetul a venit la pachet cu proprietarul

”Despre Dragoș e vorba și o să vă spun câteva cuvinte despre viața mea alături de diabetul său. Știti, noi doi (eu și diabetul lui Dragoș) ne-am cam împrietenit. A fost dragoste la prima vedere pentru că a venit la pachet cu proprietarul.

Desi are perioade extrem de solicitante din punct de vedere profesional și asta îi afectează glicemiile pe o perioada mai lungă de timp, deși mă îngrijorez pentru fiecare noapte pierdută la câte-o filmare, deși îl văd uneori confuz de la hipo sau nervos de la hiper, el e aproape tot timpul <<treaz>>…înăuntrul său știe foarte bine ce are de făcut de fiecare dată și face. Face așa de bine și de discret (are grijî de el) încât reușește să ne ferească pe noi (pe mine și pe copii) de diabet.

Nu se plânge niciodată, nu spune niciodată <<nu pot>> atunci când am nevoie de ajutor (și poate nu tot timpul se simte bine), nu e mofturos sau pretențios, ba e chiar vesel și mereu gata să găsească o soluție”, a scris Dana Nălbaru, pe blog-ul său.

Panică pentru Dana Nălbaru

Mai mult, Dana și-a făcut curaj și a vorbit despre un moment greu în care s-a panicat extrem de tare din cauza faptului că soțul său avea o criză. Mai exact, acesta a intrat în hipo și din cauza asta n-a putut s-o recunoască pe Dana timp de câteva secunde bune, a povestit artista.

„O singură dată s-a enervat tare. Când și-a uitat borseta cu teste și insulina la hotel, în Paris. Iar eu, o singură dată m-am speriat îngrozitor.

Într-o noapte, când a intrat în hipo și i-a luat câteva zeci de secunde bune ca să mă recunoască și să-mi poată spune ceva. M-am panicat, desigur, i-am adus zahăr și am așteptat să își revină.

În rest, viața e ca la orice altă familie. Cu hidrați, dulciuri, muncă, vacanțe, copii, prieteni și muulte vise frumoase de împlinit în viitor”, a mai scris Dana Nălbaru.