În plină epidemie de corovanirus în nordul Italiei, Adelina Pestriţu a mers la Săptămâna Modei de la Milano. Vedeta a postat mai multe fotografii şi filmări pentru fanii săi de pe Instagram şi le-a povestit cum este situaţia în Italia.

“E destul de ciudată atmosfera aici, mai ales că au fost confirmate multe cazuri și au fost și morți, din păcate. Tocmai de aceea ne este și nouă teamă”, a mărturisit Adelina într-un mesaj video.

Vedeta a recunoscut că-i este teamă pentru viaţa ei, iar în unele imagini se vede cum poartă şi o mască de protecţie.

“Sunt la hotel, am ieșit doar să mâncăm pentru că vrem să ne ferim de tot ce s-ar putea întâmpla rău”, le-a mai transmis Adelina Pestriţu fanilor ei.

Vedeta trebuie să se întoarcă luni în România şi va fi nevoită să stea timp de 14 zile în carantină, scrie wowbiz.ro.

Care este situaţia îmbolnăvirilor în Italia

Situaţia din Italia este destul de gravă. Dacă vineri dimineață erau doar 3 cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus, acum numărul acestora se apropie de 200.

O femeie în vârstă, care suferea de cancer şi care a fost depistată cu noul coronavirus, a murit în Italia, au anunţat duminică autorităţile din Lombardia, ceea ce ridică la trei numărul de decese în ţara cea mai afectată de epidemie din Europa. Decesele în legătură cu noul coronavirus sunt toate ale unor persoane în vârstă, care sufereau de alte patologii.