Este un început de an excelent pentru Adelina Pestriţu. După ce, spre finalul anului trecut, Adelina a participat la Los Angeles la Gala E! People’s Choice Awards, unde a primit premiul de “Best Romanian Pop Culture Influencer of 2019”, acum vedeta a dat lovitura printr-un contract pentru prezentarea unei emisiuni la Antena 1.

Astfel, Adelina Pestriţu a semnat cu cei de la Antena 1 şi va modera bine-cunoscuta emisiune “Mireasă pentru fiul meu”. Pe lângă o nouă prezentatoare, emisiunea mai vine cu o surpriză: începând din acest sezon va avea un nume mai scurt, numindu-se doar “Mireasa”. Adelina va apărea pe micile ecrane zilnic, timp de o oră. Vedeta are un contract consistent cu postul de televiziune şi se pare că va pleca acasă, în fiecare lună, cu circa 4.000 de euro, scrie voxbiz.ro.

În ce constă show-ul de la Antena 1

În cadrul acestei emisiuni, băieţi şi fete, care pot fi însoţiţi şi de mamele lor, vor locui într-o casă special construită pentru acest show. Concurenţii sunt izolaţi de restul lumii şi nu au acces în exterior. În plus, ei sunt supravegheaţi tot timpul de camere de luat vederi şi trebuie să poarte microfoane pe toată perioada şederii în această casă. Un sezon al acestei emisiuni durează circa un an de zile, iar în competiţia care îi ajută să-şi găsească alesul sau aleasa inimii intră până la 50 de concurenţi.

Şefii de la Antena 1 au avut de ales între mai multe celebrităţi pentru a prezenta noul sezon din “Mireasa”, printre care Gabriela Cristea, Paula Chirilă sau Diana Munteanu. Emisiunea a înregistrat cifre excelente de audienţă atât la Kanal D, cât şi la Antena 1 şi a mai fost prezentată, în trecut, de către Gabriela Cristea, Mirela Boureanu-Vaida sau Andreea Mantea.


Te-ar putea interesa și: