Cu toate că până acum Adela Popescu și Radu Vâlcan au refuzat să îl expună pe fiul lor cel mic în fotografii în mediul online, proaspăta mămică a ales, recent, să îi lase pe fanii săi să descopere cu cine seamănă Adrian, mezinul familiei, de fapt. Astfel, a postat prima imagine cu chipul băiețelului pe Instagram.

Adela Popescu, fotografie rară cu chipul bebelușului

Adela Popescu și soțul ei trec prin cea mai frumoasă perioadă a vieții lor, după ce al treilea băiețel al cuplului a venit pe lume. Chiar dacă a fost mereu deschisă și a oferit fanilor multe detalii legate de sarcină și despre cum se descurcă de când familia s-a mărit, frumoasa blondină a fost destul de sceptică în ceea ce privește expunerea feței copilului în mediul online, așa că și-a mulțumit urmăritorii doar cu imagini în care micuțul era fotografiat de la depărtare, scrie wowbiz.ro.

Cu toate acestea, în urmă cu puțin timp actrița a făcut o excepție și a ales să dezvăluie tuturor cum arată mezinul și cu care dintre părinți seamănă acesta mai mult. Așadar, prezentatoarea tv a imortalizat un moment emoționant cu băiețelul și l-a urcat imediat pe contul ei personal. În fotografia postată apare și Ruxandra Ion, producător de televiziune și prietenă bună a Adelei, care îl ține pe micuț strâns în brațe, copleșită de emoții. La prima vedere, pare că Adrian ar semăna cu ambii părinți, având părul șaten ca al lui Radu și ochii asemănători cu cei ai mamei lui.

 Adela Popescu, schimbare de look

În prezent, Adela Popescu a pus cariera pe pauză și își dedică tot timpul celor trei copii, de care are grijă ca de ochii din cap. Totuși, vedeta reușește să se mențină foarte bine în formă și recent a ales chiar să facă câteva modificări în privința aspectului fizic, trecând printr-o schimbare totală de look: „Astăzi se întâmplă ceva foarte important.

Merg la salon și mă vopsesc, gata cu părul natural. Mulțumesc, mă întorc la blond. Se apucă imediat de treabă.”, spunea Adela Popescu pe contul ei de Instagram, cu puțin timp în urmă.