Ce se va întâmpla în noul sezon

Noul sezon le va aduce telespectatorilor noi povești de viață, noi ispite, noi locații și situații complet neașteptate și nemaintâlnite în sezoanele anterioare. După cinci sezoane filmate în Thailanda, cel de-al șaselea sezon se va filma într-o locație nouă, Republica Dominicană, iar concurenții nu știu la ce să se aștepte. Radu Vâlcan va aștepta cuplurile pregătite să își testeze relația, dar și ispitele, în două resorturi: Las Brisas și La Playa.

Cinci cupluri din cele aproape 1000 care s-au înscris în acest an să își testeze relația vor merge în Republica Dominicană pentru a filma cel de-al șaselea sezon “Temptation Island – Insula iubirii”. Pe parcursul a 20 de zile de filmare, concurenții vor fi nevoiți să reziste tentației a 8 ispite feminine și 8 ispite masculine, pregătite să dea totul pentru a-i cuceri și a nu risca să fie eliminate pe parcurs.

Republica Dominicană, ispite noi, dar și cuplurile concurente care sunt dispuse să își testeze relația sunt ingredintele care vor face din cel mai nou sezon Insula Iubirii unul incendiar și plin de situații neașteptate.

 

Ispita Maria Ilioiu a fost dată afară sezonul trecut

Potrivit surselor Impact.ro, era o fire pretențioasă, din cauza căreia filmările mereu întârziau, pentru că se trezea în jurul orelor 12:00. De asemenea, ispita avea și doleanțe, anume să fie luată mereu prima la machiaj, altminteri ieșea scandal. Așadar, pentru toate cele enumerate, Mariei i s-a scris plecarea.

„Sper că v-a plăcut emisiunea. Aici rolul meu de ispita s-a incheiat… La revedere Buburuzel și abia aștept să vad confruntarea cu viitoarea mireasa… Sper că și voi ?”, a scria Maria Ilioiu la momentul respectiv.