Bianca Drăgușanu și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare, după ce a făcut un anunț surprinzător. Declarațiile ei vin la doar o zi după ce s-a filmat pe patul de spital.

În urmă cu o zi, Bianca Drăgușanu și-a speriat fanii de pe rețelele de socializare, după ce s-a filmat pe patul de spital, în timp ce o asistentă îi punea o perfuzie și o supraveghea.

„Cam așa stă situația la ora 03:20. În caz că nu știați de mine sunt foarte bine și o să fiu și mai bine de atât, după asta o să-mi revin, mă duc la sală și îmi văd de activitățile mele zilnice”, spunea Bianca Drăgușani ieri, pe Instagram.

„Eu sunt cel mai bun doctor pentru mine”

„Am simțit o stare de slăbiciune, am apucat să o chem pe mama, înainte să leșin în baie. Aveam tensiunea foarte mică, și am mers la o clinică privată, unde mi s-a făcut o perfuzie. Nu am stat internată, eu sunt cel mai bun doctor pentru mine, îmi cunosc organismul și știu de ce are nevoie.

Iau vitamina C și magneziu și trebuie să mi fac și un anume regim alimentar, mai ales că eu am avut și un diabet, care trebuie ținut sub control. Chiar și în ziua în care mi-a fost rău, am trecut pe la atelier, dar nu am putut sta prea mult.

Trebuie să ajung și la sală, nu am mai fost de câteva zile. Sunt mult prea puternică, coprul îmi transmite asta. Eu și când nu mai pot, tot mai pot”, a spus Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu a șocat pe toată lumea

Bianca Drăgușanu a șocat pe toată lumea cu un anunț făcut pe rețelele de socializare.

Aflată alături de o prietenă însărcinată la showroom-ul atelierului ei de rochii, Bianca Drăgușanu a aruncat bomba și a spus că poate și ea este gravidă, de vreme ce îi este în continuare rău și acuză că are stări de leșin similare cu cele de ieri, din cauza cărora a ajuns la perfuzii.

”Poate sunt și eu embarazada (n.r însărcinată) că nu mai pot de cald și de rău, ieri am stat în perfuzii, iar azi am o stare de îmi vine să „leșinez” iar”, a declarat Bianca Drăgușanu, pe Instagram.