Bianca Drăgușanu și-a îngrijorat fanii pentru că s-a filmat direct cu perfuzia în mână, în timp ce un medic avea grijă să-i fie bine. Fosta asistentă TV nu a oferit prea multe detalii, dar a lăsat să se înțeleagă că este în regulă.

Bianca Drăgușanu a dezvăluit că vizita la spital nu o va împiedica să desfășoare în continuare activitățile pe care le are pe ordinea de zi. Mai mult decât atât, fosta asistentă a lui Dan Capatos le-a transmis internauților că este pregătită să meargă la sală, la antrenament, semn că nu este nimic grav în privința stării sale de sănătate.

Cum se simte Bianca Drăgușanu?

„Cam așa stă situația la ora 15:22. În caz că nu știați de mine sunt foarte bine și o să fiu și mai bine de atât. După asta o să-mi revin, mă duc la sală și îmi văd de activitățile mele zilnice”, a spus Bianca Drăgușanu într-o filmare de pe Instagram.

Fosta prezentatoare de la Kanal D nu are pentru prima oară probleme medicale, ajungând la spital de nenumărate ori din cauza căderilor de calciu sau ca fiind victima unor incidente violente.

Captură Foto Instagram

Bianca Drăgușanu a recunoscut în urmă cu ceva vreme că a primit numeroase lovituri violente din partea fostului partener de viață, Alex Bodi, majoritatea fiind produse din cauza geloziei afaceristului

Chiar și așa povestea lor de dragoste a durat mai bine de 2 ani, perioadă în care nu au fost numai iubiți, ci și soț și soție. Legătura amoroasă a fost una cu năbădăi și plângeri la poliție.

Bianca Drăgușanu a fost bătută de mai multe ori de Alex Bodi, cel mai crunt episod având loc în octombrie 2020, când ar fi fost agresată timp de aproximativd 5 ore, potrivit acesteia.

Bianca a fost supusă unor violențe ieșite din comun, la momentul respectiv fiind filmată de paparazzi cu fața plină de vânătăi și abia ținându-se pe picioare. În momentul de față nu se știe ce s-a mai întâmplat cu plângerea penală depusă de aceasta.

Captură Foto Instagram