Andreea Tonciu a trecut prin momente dificile! Fiica sa a ajuns de urgență la spital. Ce i s-a întâmplat micuței Rebecca

Fiica Andreei Tonciu a avut nevoie de îngrijirea medicilor din cauză că nu s-a simțit bine în ultima perioadă. Bruneta și-a anunțat fanii de pe Instagram cu privire la acest aspect și chiar a criticat serviciul de ambulanță deoarece a fost nevoită să sune de trei ori la salvare și nu a venit nimeni.

„De trei ore am sunat la Salvare. Imposibil așa ceva. Nici acum nu a venit. Sper să vină, să fie la noi, că de trei ore și jumătate aștept”, le-a transmis bruneta urmăritorilor ei, pe contul de Instagram.

Ulterior, bruneta a postat o fotografie cu micuța în timp ce avea o perfuzie, semn că aceasta a ajuns pe mâna medicilor.

Este a doua oară când Rebecca ajunge la spital vara aceasta

În urmă cu o lună, Andreea Tonciu îi anunța pe fanii de pe Instagram că fiica sa a ajuns la spital din cauza unei răceli. Tot atunci, fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil” a precizat că ea intră foarte ușor în panică atunci când vine vorba despre starea de sănătate a fiicei sale, motiv pentru care preferă să fie mereu precaută.

„Sunt foarte liniștită, cu toate că eu sunt o persoană care sunt foarte panicată, de fiecare dată fac ca toată alea, dar are o mică răceală, pot spune. Vă pup!”, povestea Andreea Tonciu la acea vreme.

Rebecca are deja două pasiuni

Fiica Andreei Tonciu are deja două pasiuni. Aceasta s-a apucat recent de înot, spre bucuria Andreei, dar este pasionată și de modă, având chiar o garderobă impresionantă din care nu lipsesc hainele de lux.

”Vinovate” pentru pasiunea pentru modă a Rebbecăi sunt mama sa, Andreea Tonciu, dar și nașa fetiței, Anamaria Prodan Reghecampf.