Andreea Tonciu a reacționat dur după ce, ieri, ea și soțul ei au fost atacați în trafic. Fosta vedetă TV a spus prin ce momente trece după episodul dramatic.

„Sunt foarte traumatizată. Am ajuns într-o țară care face parte din Uniunea Europeană să-mi fie frică să ies pe stradă cu soțul și cu copilul meu, pentru că la orice interpretarea de liberă exprimare conform Constituției României sunt agresată în plină stradă și nimeni nu se bagă pentru că le este frică. Nouă, în țara în care trăim, ne este frică să ne băgăm în evenimente cu oameni care urlă, care atacă, care înjură, care agresează.

Domnul care ne-a atacat nu ne-a lăsat să-l depășim și să revenim pe banda 1. Soțul meu s-a dus paralel cu el și l-a întrebat: Pot să mă bag eu sau mergi tu înainte?! Atunci domnul a început să urle, să deschidă geamul, să-mi arate semne obscene și să aibă un vocabular foarte urât. Copilul meu este foarte traumatizat! Copilul era în mașină, voiam să mergem la cumpărături. Copilul meu a văzut toate aceste scene, a văzut când tatăl ei a fost atacat, vă dați seama copil la 4 ani si jumătate… plânge, e traumatizată!”, a povestit ea pentru România TV.

Poliția are toate imaginile

Potrivit vedetei TV, s-a încercat aplanarea conflictului, „dar domnul acela înjura foarte tare, vorbea foarte tare, urla, nu ne lăsa în pace, venea către mașina noastră!”

„Nimeni nu știe în ce stare este soțul meu acum! Este foarte rău! Poliția are toate imaginile! Soțul meu se simte foarte rău, are un diagnostic de la INML: fractura oaselor nazale, traumatism cranio-facial și cranio-cerebral, care necesită foarte multe zile de îngrijire. Soțul meu a fost plin de sânge! Uitați în ce țară trăim! Nu poți să ieși pe stradă că te atacă lumea. Iubesc țara asta, dar acum îmi e foarte frică să ies cu copilul din casă pentru că domnul ne-a amenințat. Soțul meu a refuzat internarea din cauza amenințările domnului. I-a fost frică să ne lase singure acasă! Vine medicul din 6 în 6 ore să-i schimbe pansamentele și să-i administreze perfuziile.

A fost ieri la spital și este cusut la gură și la nas! Rog ca Poliția Română să-ți facă datoria până la capăt. Am încredere în Poliția Română!”, a declarat Andreea Tonciu.