Într-un comunicat de presă trimis de Poliția Capitalei, autoritățile precizează că miercuri, în jurul orei 13:30, o femeie a sesizat că soțul său a fost agresat cu un cuțit în mijlocul zilei, în Capitală, ca urmare a unui incident în trafic.

„Astăzi, în jurul orei de 13:30, a fost sesizat prin apel 112 de către o femeie, că soțul său a fost lovit în zona feței de către șoferul unui autoturism, ca urmare a unui incident în trafic.

La fața locului au sosit polițistii care la acest moment fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului. Zona Dristor”, se arată în comunicatul remis miercuri presei.

Poliția a mai precizat că agresorul este un tânăr în vârstă de 27 de ani.

Andreea Tonciu a postat pe Instagram întâmplarea

Ulterior, fosta vedetă de televiziune a povestit pe site-ul de socializare agresiunea din trafic, subliniind că martor la evenimentul neplăcut a fost și fiiul ei.

„Deci în 2020 mergi cu maşina în trafic și te ia lumea la bătaie. Deci te ia lumea la bătaie efectiv și ne atacă cu cuțitele.

În ce lume trăim, în junglă? Ne atacă cu cuțitele… Mi-a atacat soțul. Eram cu copilul în mașină. Nu e posibil așa ceva, deci nu e posibil așa ceva”, a scris Andreea Tonciu, pe pagina de Instagram.