Cearta dintre Maria Ilioiu și Andreea Tonciu a degenerat. Maria Ilioiu, fostă ispită la ”Insula Iubirii”, a enervat-o la culme pe brunetă. Toutul a început după ce aceasta a comparat-o pe Andreea cu ”Ciocănitoarea Woody”.

S-au aruncat cuvinte grele

”Ești o c#@%ă care se vinde pe 100 de euro și mai dă 50 rest”. După această replică, Andreea s-ar fi ridicat de pe scaun și și-ar fi înfipt mâinile în părul Mariei, țipând: ”Să nu te pui cu mine că nu va ieși bine”.

Echipa ”Bravo, ai stil! Celebritiers” a intervenit să le despartă. Andreea a fost scoasă afară și calmată, iar Maria ar fi început să plângă. Afectată de întâmplare, fosta ispită a apelat la 112. La locul scandalului a ajuns un echipaj de poliție, care le-a detensionat pe fete, dar și Daniel Niculescu, scrie Cancan.

Maria a acuzat echipa Kanal D că taie la montaj în așa fel încât să pară ea mărul discordiei, și nu Andreea Tonciu

”Nu înțeleg cum poate trece și poate fi încurajat limbajul de mahala de cea mai joasă speță, drept umor sau personalitate volubilă?! Nu pot înțelege cum producția a lăsat să continue mai mult un monolog cu un limbaj de vagaboandă decât un dialog în contextul în care, în alte sezoane, concurentele erau taxate cu mustrări și lipsa stelelor, într -un show TV?!”, a spus aceasta.

Cum s-a implicat soțul Andreei?

„Soțul lui Tonciu nu stă toată emisiunea, el doar vine la final și plătește. El ajunge la Kanal D pe seară, la finalul galelor, ca să îi plătească pe colaboratorii soției sale. El a ajuns ca, la ultimele ediții, să scoată vreo 3-4.000 de euro pentru colaboratorii lui Tonciu, stiliști, make-up artiști, dansatori, cântăreți etc.”,  a declarat o sursă pentru Cancan.