Într-o postare pe pagina personală de socializare, afaceristul Alex Bodi și-a informat urmăritorii că a decis să meargă în weekend la Mamaia, doar pentru a lua masa.

Mai exact, acesta a optat pentru o friptură în foiță de aur, la un restaurant de fițe de pe litoralul românesc, iar după masă, acesta a plecat direct în Muntenegru în vacanță.

Friptura pe care a ales-o Alex Bodi nu a fost una oarecare. El a comandat-o cu câteva zile înainte să ajungă la mare, la un restaurant din stațiune, scrie Replica de Constanța.

Alex Bodi a plătit 1.000 de euro pentru o friptură

Totodată, acesta a postat chiar și o imagine cu meniul pe care și l-a comandat, pentru ca fanii să vadă aroganța făcută de acesta. În ceea ce privește suma pe care fostul iubit al Biancăi Drăgușanu ar fi plătit-o, potrivit sursei citate, un astfel de preparat se vinde cu prețuri cuprinse între 800 și 1.200 de euro.

Amintim faptul că Alex Bodi a avut probleme cu legea. În noiembrie anul trecut, acesta a fost arestat pentru trafic de persoane și proxenetism.

Mai exact, potrivit procurorilor DIICOT, afaceristul ar fi obligat minore să se prostitueze. În luna aprilie a acestui an însă, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a fost eliberat din arest la domiciliu și plasat sub control judiciar.

În cazul în care va fi găsit vinovat pentru trafic de persoane, proxentism și șantaj, Codul Penal arată pedeapsa pe care Alex Bodi o riscă poate ajunge până la 10 ani de închisoare și, în funcție de verdictul instanței.