Într-un interviu acordat pentru “Xtra Night Show”, Bianca Iordache a vorbit despre speculațiile care au ieșit în presă, conform cărora ar fi fost împreună cu Pepe și Gabi Bădălău.

Amintim faptul că Bianca Iordache a trecut prin momente fără precedent după ce Alex Bodi a decis să cunoască o altă femeie. Afaceristul formează un cuplu acum cu un model polonez care a și venit în România pentru el.

După ce s-a făcut publică relația dintre cei doi, au apărut mai multe zvonuri legate de Bianca Iordache și fostele sale relații. Mai exact, se specula că aceasta ar fi avut o relație cu Pepe, dar și cu Gabi Bădălău, cel din urmă fiind iubitul Bianca Drăgușanu, la fel cu a fost și Alex Bodi. 

În interviu acordat, Bianca Iordache a declarat că nu a avut niciodată vreo legătură cu Gabi Bădălău. Totodată, aceasta s subliniat faptul că speculațiile ar fi apărut de la niște like-uri pe care acesta le-a dat la imaginile publicate pe contul ei de socializare.

Ce relație a avut Bianca Iordache cu Pepe 

„Nu știu de unde a pornit toată criza asta. Eu cu omul acesta nu am avut nicio legătură, eu nu am avut nicio relație cu el când era însurat, cum s-a spus. De la niște like-uri, nu vreau să dau curs la aceste lucruri”, a spus hotărâtă Bianca Iordache, la Xtra Night Show.

În ceea ce privește relația cu Pepe, Bianca Iordache a spus că cei doi se cunosc, sunt prieteni, în contextul în care se învârt în aceleași cercuri de ani buni. Aceasta a mai adăugat că niciodată nu s-ar fi pus problema de ceva mai mult între ei doi.

„Eu cu Pepe ne știm de foarte mulți ani, am fost în aceleași cercuri ani de zile. Suntem prieteni, nu a existat nimic mai mult. M-a deranjat legătura care s-a făcut la început, cu Alex și Mihai. După m-am liniștit, m-am calmat”, a mai adăugat Bianca Iordache.