Răsturnare de situație! Alex Bodi are o nouă iubită. El susține că nici măcar nu a încercat o împăcare cu fosta soție.

De cealaltă parte, Bianca Drăgușanu se afișează cu fostul soț al Claudiei Pătrășcanu, Gabi Bădălău.

Răsturnare de situație! Alex Bodi și Bianca Drăgușanu nu se mai împacă

După ce s-a vehiculat ca Alex Bodi face tot posibilul ca să se împace cu Bianca Drăgușanu, iată că realitatea este cu totul și cu totul alta.

Afaceristul s-a afișat în brațele unei bombe sexy pe care pusese ochii până și Pepe.

Bodi a mărturisit că nici nu se pune problema de o reconciliere cu fosta soție, iar motivul pentru care s-a prezentat la salonul în care blondina își făcea manichiura a constat în continuarea unei conversații pe care nu o încheiase cu fosta soție.

Însă nimic mai mult, potrivit spuselor sale.

Ce a spus Pepe despre noua iubită a lui Alex Bodi

După ce atât Alex Bodi, cât și Bianca Drăgușanu au infirmat că și-ar dori să se reîmpace, blondina s-a afișat în club alături de Gabi Bădălău, unde s-au purtat ca doi adolescenți amorezați unul de celălalt, iar Alex Bodi s-a fotografiat în brațele unei bombe sexy după care a tânjit până și Pepe.

În urmă cu ceva timp, artistul a mărturisit că o cunoaște pe Bianca de când era animatoare într-un club, însă niciodată nu s-a întâmplat ceva mai mult între ei, deși a existat dorință din partea lui, arată antenastars.ro.

”Pe Bianca o știu cred că de 18 ani, era animatoare. Am zis că dacă nu era post mă uitam mai atent. Am dat mai departe. Eu n-aș da numai zoom, aș da mai mult.

Dacă nu eram în post, intra pe privat. Eu am mai vorbit cu ea, suntem prieteni. Știu că a fost prietenă cu cineva cunoscut, dar nu contează.”, a declarat Pepe, conform sursei citate.