A trecut o jumătate de an de la divorţ, însă Oana Roman şi Marius Elisei şi-au redescoperit dragostea şi nu se feresc să arate lucrul acesta tuturor.

Ce au făcut Oana şi Marius pe o plajă din Mamaia?

Cei doi au fost surprinşi în ipostaze extrem de romantice pe litoralul românesc. Ei şi-au dat frâu liber sentimentelor pe o plajă de fiţe din Mamaia. Demonstrând astfel că familia perfectă în care pozează pe reţelele de socializare nu este doar o iluzie.

Oana Roman şi Marius Elisei s-au ţinut în braţe, s-au giugiulit ca doi porumbei, s-au sărutat non-stop şi rar şi-au dat drumul de mână. Marius, extrem de atent şi grijuliu, s-a ocupat cu „aprovizionarea”, aducându-i iubitei la sezlong apă rece sau îngheţată, potrivit Click.ro.

Potrivit imaginilor surprinse, cei doi nu au făcut plajă şi nici nu au intrat în apă: doar şi-au petrecut timpul stând de vorbă sau plimbându-se pe malul mării, ochi în ochi, ca doi adolescenţi îndrăgostiţi.

Apoi, după câteva ore, în jurul prânzului, Oana şi Marius şi-au strâns prosoapele şi au plecat spre hotelul de lux în care erau cazaţi.

Sursă foto: Click.ro
Sursă foto: Click.ro
Sursă foto: Click.ro
Sursă foto: Click.ro
Sursă foto: Click.ro
Sursă foto: Click.ro

“Totul este perfect, lucrurile s-au schimbat radical în bine”

Oana Roman a povestit pentru Click faptul că aceea a fost prima vacanţă mai lungă după marea împăcare. Fiica fostului premier mai spune că relaţia cu Marius Elisei a ajuns într-un punct în care există armonie: “Clar e mai bine decat înainte!”

“A fost prima vacanţă după împăcare, am stat o săptămână şi am fost cu fetiţa noastră. Noi mai plecaserăm în weekenduri, însă aceasta a fost prima vacanţă mai lungă.

Deocamdată totul este perfect, lucrurile s-au schimbat radical în bine. Am reuşit să ajungem într-un punct în care să avem parte de armonie, clar e mai bine decât înainte!

Altă vacanţă nu ştiu dacă vom mai avea pentru că vara aceasta a fost foarte plină – am fost de două ori în Egipt, apoi în Franţa, plus în ţară de mai multe ori”, a declarat Oana Roman.

Vor merge din nou la altar!

Cei doi ar urma să se căsătorească din nou pe 24 septembrie, chiar de ziua lui Marius Elisei.

“Nu mai suntem căsătoriţi în acte, dar în faţa lui Dumnezeu cumva suntem, pentru că nu am făcut slujbă de dezlegare şi încă purtăm verighetele”, spunea Oana Roman cu ceva timp în urmă.