Oana Roman nu a mai avut ce sa facă: Sub același acoperiș cu Marius Elisei! Totul s-a petrecut de dragul fiicei lor.

Izabela, fiica celor doi, a avut parte de o petrecere deosebită, cu ocazia zilei sale de naștere.

Oana Roman, la doar câteva zile după divorț

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat de curând, în mod amiabil, iar acest lucru deja se vede.

Deși au trecut doar câteva zile de la momentul rupturii definitive, cele două vedete au petrecut o zi întregă împreună în care au uitat de probleme.

Ocazia a fost și ea una foarte specială. Izabela, fiica celor doi, a împlinit 7 ani. Așa cum era de așteptat, vedeta și fostul soț s-au afișat împreună, iar fanii sunt în culmea fericirii, potrivit cancan.ro.

Concret, fiica lui Petre Roman și Marius Elisei au pus la cale o super petrecere, la care i-au invitat pe toți prietenii Isei.

Cel mai emoționant moment pentru toți cei prezenți a fost atunci când a venit tortul, iar Isa a suflat în lumânări, îmbrățișată de ambii părinți.

Oana Roman face precizări

Invitată la Antena Stars, Oana Roman a precizat că ea și Marius Elisei au vrut să dea o lecție tuturor părinților care divorțează.

Cei doi se înțeleg foarte bine, iar pe primul loc, întotdeauna, este fetița lor, pe care amândoi o cresc cum știu mai bine.

Oana Roman. ”Eu mi-am dorit să anunțăm divorțul împreună, ca să fim un exemplu, să arătăm că se poate dacă vrei. Nu a fost așa la început, a fost greu, a fost cu ceartă, dar am avut puterea amândoi să demonstrăm că niște oameni care vor ca copilul lor să fie protejat se poate.

Eu am dat o lecție de comunicare și cum să-ți gestionezi imaginea, dar și realitatea ta interioară. Nu cu scandal, nu cu certuri, se poate”, a spus Oana Roman.

Gabriela Cristea, una dintre participantele la petrecere a publicat câteva imagini care i-au bucurat pe fani.