După o pauză lungă, Gabriela Cristea revine pe micile ecrane. Vedeta a semnat un contract cu Antena Stars pentru un reality show deosebit. Aceasta va apărea alături de întreaga sa familie și le va arăta fanilor cum arată fiecare zi din viața ei.

În cadrul noului reality show va fi prezent și Tavi, dar și fiicele celor doi, iar telespectatorii vor putea urmări imagini inedite din familia acestora, vor putea descoperi cum arată o zi obişnuită din viaţa lor, cum îşi împart atribuţiile, cum se împart cei doi între carieră şi rolul de părinţi, dar şi la ce încercări sunt supuşi de către fiicele lor, Bella Victoria Margot şi Thea Iris Selena.

Tavi Clonda se bucură de noul reality show însă este conștient că va fi un lucru destul de dificil, în ciuda faptului că ambii au o experiență destul de mare în televiziune. Totuși, cuplul nu se sperie de această noi provocare și este optimist.

Tavi Clonda este emoționat

„Cine ne ştie, cunoaşte faptul că noi suntem bune gazde, deci o să îi primim pe cei din faţa micilor ecrane cu braţele deschise la noi acasă şi în vieţile noastre! Nu este uşor, suntem conştienţi că nu va fi uşor, chiar dacă noi avem experienţă în televiziune, acest proiect este cu totul şi cu totul nou şi diferit.

Vom avea o echipă de filmare cu noi în permanenţă, ceea ce nu e puţin lucru, dar eu zic că vom face faţă cu bine. Acest proiect este o provocare, nu ştiu dacă cea mai mare din viaţa noastră, dar cu siguranţă una dintre cele mai mari!’, a declarat Tavi Clonda.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au cunoscut în urmă cu mai mulți ani pe platourile de filmare. Gabriela era prezentatoare, iar Tavi cânta. Deși cei doi au petrecut destul timp împreună în emisiunea respectivă, a durat ceva timp până ce au ajuns să formeze un cuplu.  Acum însă, cei doi sunt de nedespărțit și au împreună și doi copii.

Noul reality show cu Gabriela Cristea și Tavi Clonda va putea fi urmărit în fiecare miercuri și joi, de la ora 21.00, începând cu data de 20 ianuarie.