Este alertă la Antena Group, după ce Marcel Pavel a fost diagnosticat cu coronavirus miercuri seară. Artistul a participat deja la filmările noului sezon „Te cunosc de undeva”, care au început în urmă cu o săptămână, iar acolo a intrat în contact cu sute de persoane.

Colegii acestuia, dar şi membrii staff-ului, au început imediat să caute centre unde să se testeze pentru COVID-19 cât mai repede cu putinţă după aflarea veştii, scrie Libertatea. Mai mult, oficialii Antena 1 au decis să suspende filmările pentru „Te cunosc de undeva”, iar toţi cei care au intrat în contact cu Marcel Pavel, de la vedetele concurente, prezentatori TV, până la cameramani și regizori vor fi obligaţi să stea în carantină timp de 14 zile.

Platourile Antena Stars de la Romexpo au fost deocamdată închise

Şefii Antena Group au mai fost nevoiţi să ia şi altă măsură dureroasă: au închis sediul Antena Stars de la Romexpo, pentru ca Marcel Pavel a fost acolo recent pentru a-şi lansa ultima melodie, “Zâna mea frumoasă din poveşti”, dar şi pentru că Andrei Ştefănescu, unul dintre concurenţii de la „Te cunosc de undeva”, prezenta o emisiune zilnică la acest post de televiziune.

Vedetele concurente au fost sunate încă de ieri pentru a li se aminti că sunt sub contract cu Antena 1 și că nu au voie să facă declarații altor publicații, cu atât mai mult legat de desfășurarea ultimelor evenimente, mai scrie libertatea.ro.

Toţi cei cu care Marcel Pavel a intrat în contact în ultimele zile au fost deja să se testeze de coronavirus sau urmează să facă acest lucru, mai ales că nimeni nu a purtat mască, nici măcar în afara filmărilor, iar în momentul revederii cu binecunoscutul artist s-au îmbrățisat, pentru nu se mai văzuseră de luni bune.

Nu se ştie deocamdată de unde s-a infectat Marcel Pavel, pentru că apropiaţii săi susţin că vedeta a respectat regulile de distanţare socială pe timpul crizei, fiind conştient că are totuşi vârsta de 60 de ani. Prietenii apropiaţi spun că artistul nu a ieşit din casă decât pentru a-şi face cumpărături şi a fost foarte atent să se protejeze corespunzător când a părăsit locuinţa.