Maria Constantin va avea propriul reality show la Antena Stars

Maria Constantin a semnat recent cu Antena Stars. Artista de muzică de petrecere va avea propriul reality show despre viața sa, exact ca Anamaria Prodan. Emisiunea TV „În culisele celebrității” o va avea acum în prim plan pe Maria Constantin.

Vedeta și-a anunțat deja admiratorii. Le-a spus despre semnarea contractului și despre noul reality-show în care va fi protagonistă.

„Dragilor, vă anunț cu bucurie despre un super proiect împreună cu Antena Stars, începând de sâmbătă 25 mai , ÎN CULISELE CELEBRITĂȚII by Maria Constantin , unde îmi veți cunoaște viața exact așa cum e ea. Curioși?”, a transmis ea pe rețelele sociale.

Telespectatorii vor avea ocazia să o cunoască așa cum este în viața de zi cu zi, departe de scenă și de evenimentele mondene. Artista de muzică populară își va expune și căsnicia cu Robert Stoica, soțul ei. Episoadele TV se vor concentra pe cariera și viața de familie. Emisiunea TV va putea fi urmărită sâmbătă, 25 mai 2024, la Antena Stars, de la 19:30.

În iulie 2023, Maria Constantin s-a căsătorit cu Robert Stoica, având o nuntă atipică, organizată într-un decor superb, fără a respecta tradițiile specifice. După aceea, a mărturisit că își dorește un copil. Se roagă să rămână însărcinată.

Timp de trei ani, între 2015 și 2018, interpreta de muzică populară a fost căsătorită cu Marcel Toader. Ea are un fiu din mariajul cu Ciprian Tapotă, de care a divorțat în anul 2005.

Prodanca. Punct și de la capăt

În februarie 2024, Anamaria Prodan a revenit pe micile ecrane prin emisiunea TV „Prodanca. Punct și de la capăt”, o continuare a show-ului TV din trecut.

Cu ani de zile în urmă, telespectatorii au putut-o vedea alături de familia ei și de prietenii ei în „Prodanca și Reghe. Prețul Sucesului.”, „Prodanca și Reghe. Aventură Americană”, „Prodanca și Reghe. Dragoste în prelungiri”, „Prodanca și Reghe. La plăcinte înainte”, „Prodanca și Reghe. Afaceri de familie”, „Prodanca și Reghe. Fascinați de România”, Prodanca și Reghe. Relații Internaționale”.

Având în vedere că se află, acum, în plin proces de divorț, cel de-al optulea sezon a început doar cu ea.