Cel de-al nouălea sezon al emisiunii “Chefi la cuţite”, difuzată de Antena 3, a fost cel mai lung de până acum şi, fireşte, unul extrem de solicitant pentru cei trei juraţi.

Chef Sorin Bontea, urmărit de flamingo roz şi în vacanţă

Poate şi mai mult pentru Sorin Bontea, pentru că echipa sa a fost nevoită să treacă prin cele mai multe dueluri. Iată însă că după emoţiile uriaşe şi situaţiile tensionate, a venit şi momentul mult-aşteptat al unei vacanţe.

Îndrăgitul jurat a postat mai multe imagini din concediu, inclusiv una în care avea o pălărie cu un flamingo roz.

Glumele legate de Sorin Bontea și păsările flamingo sau culoarea roz au luat naștere într-una dintre edițiile sezonului 3 al emisiunii „Asia Express”. Atunci, alături de Răzvan Fodor, Sorin Bontea a fost nevoit să îmbrace un costum roz și mulat din latex, ceea ce pe mulți i-a făcut să îl compare cu o pasăre flamingo, relatează a1.ro.

Sursa foto: Instagram
Sursa foto: Instagram
Sursa foto: Instagram
Răzvan Fodor şi Sorin Bontea la “Asia Express”, sezonul 3

Sărituri în apă la piscină

Ultima postare din vacanţă însă este şi cea mai savuroasă. Chef Sorin Bontea (51 de ani) a renunţat la tunica de bucătar şi a mers la piscină, unde s-a filmat în timp ce făcea o săritură perfectă cu spatele în apă.

“Hai ca încă merge treaba”, a scris celebrul chef pe Instagram, alături de filmarea respectivă.

Cine a câştigat sezonul 9 al show-ului culinar “Chefi la cuţite”?

Sezonul 9 a fost, fără doar și poate, un adevărat spectacol gastronomic când a venit vorba de dish-urile din probele individuale, căci anul acesta s-au adunat cele mai multe punctaje de top de până acum. De data aceasta, chefii au avut parte nu doar de mai multe amulete, ci și de mai multe confruntări individuale sau pe echipe.

În finala Chefi la cuțite 2021 au reușit să ajungă trei concurenți: Cătălin Amarandei din echipa albastră a lui Florin Dumitrescu, Elena Matei din echipa verde a lui Sorin Bontea și Narcisa Birjaru din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu.

Fiecare a fost ajutat de echipa sa și a luptat pentru a primi titlul de câștigător în finala Chefi la cuțite 2021 și trofeul în valoare de 30.000 de euro.

Sezonul 9 a fost câștigat de Narcisa Birjaru, concurenta din echipa lui Cătălin Scărlătescu.