Tragedie fără margini în familia celebrului fotbalist german Michael Ballack, ajuns acum la 44 de ani!

Fiul lui Michael Ballack a murit la doar 18 ani, într-un accident de ATV

Fiul său Emilio, în vârstă de numai 18 ani, şi-a pierdut viaţa în urma unui accident cu ATV-ul, relatează Daily Mail.

Totul s-a întâmplat în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 02:00, în apropierea casei de vacanţă a familiei Ballack din Portugalia, aflată lângă oraşul Troia, situat la sud de capitala Lisabona. Din cauza terenului accidentat pe care mergea cu ATV-ul, Emilio a pierdut controlul, cel mai probabil, iar vehicului s-a răsturnat şi a căzut peste el, strivindu-l.

Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva viaţa tânărului de 18 ani.

Poziţia oficială a Poliţiei referitoare la accident

“Accidentul s-a petrecut la casa familiei. Șoferul nu se afla pe un drum public, iar ATV-ul său era singurul vehicul implicat”, a precizat un ofiţer de poliţie pentru presa din Portugalia.

“Toţi cei asociaţi cu Chelsea Football Club sunt șocaţi și întristaţi să afle despre moartea lui Emilio Ballack la vârsta foarte fragedă de 18 ani.

Toate gândurile noastre sunt cu tatăl său Michael și familia sa în acest moment trist”, au scris reprezentanţii clubului Chelsea pe contul oficial de Twitter.

Michael Ballack mai are doi băieţi: Louis, în vârstă de 19 ani, şi Jordi, în vârstă de 16 ani.

Cunoscutul mijlocaş german s-a retras de pe terenul de fotbal în anul 2012. De-a lungul carierei sale a jucat la cluburi celebre, precum Bayern Munchen, Chelsea sau Baery Leverkusen, iar în vitrina cu trofee are 4 titluri de campion în Bundesliga şi unul în Premier League. În plus, Michael Ballack a adunat şi 98 de meciuri pentru prima reprezentativă a Germaniei, pentru care a înscris de 42 de ori.

Michael Ballack şi Emilio
Fratele mai mare al lui Emilio, Louis, pozându-se cu un ATV în urmă cu o săptămână
Michael Ballack şi Emilio