Dorian Popa a trecut printr-o sperietură de zile mari. Cunoscutul cântăreț a făcut o greșeală care putea să-l coste enorm. Este un gest pe care nu doar el, ci foarte mulți români îl practică după ce ies din baie. Artistul le-a dezvăluit celor care îi urmăresc contul de socializare că a ajuns la camera de gardă a Spitalului ORL Panduri. Asta după ce el a recunoscut că ar fi făcut o gravă greșeală.

Dorian Popa a povestit cu lux de amănunte, pe Instagram, de la ce a pornit totul și cum a ajuns la spital. El a avut și un mesaj pentru toți fanii săi. Artistul le-a cerut românilor să nu care cumva să repete gestul care putea spă-l coste enorm.

Potrivit declarațiilor sale, se pare că a vrut să se curețe în urechi folosind bețigașe. Această procedură i-a cauzat sângerarea. Pentru că nu putea să o oprească în niciun fel, Dorian Popa nu a mai stat pe gânduri și a mers direct la spital. Acum spune că a fost la un pas să-și spargă timpanul. El a tras și un semnal de alarmă pe pagina sa de Instagram. Dorian Popa le-a cerut tuturor celor care îl urmăresc pe contul de socializare să nu-i urmeze exemplul pentru a nu ajunge în aceeași situație ca el.

Dorian Popa: Aviz amatorilor, nu faceți această greșeală

„Aviz amatorilor, nu vă băgați bețigașe în ureche indiferent de ce vă spune creierul. Am făcut-o lată, îmi curge sânge din urechea asta. Sunt la ORL. Sângerarea nu se poate opri, am dat cu bățul de mânerul ciocănașului, la milimetri de timpan”, le-a spus Dorian Popa fanilor de pe Instagram.

Nu este pentru prima dată când Dorian Popa ajunge la spital. El a mai fost și după ce a aflat că mama sa a fost diagnosticată cu pietre la rinichi. Cum afecțiunea poate fi ereditară, Dorian Popa a vrut să-și facă mai multe investigații medicale.