Acuzații dure la adresa lui Cițu! Cum face premierul rost de voturile de la Congres

Invitat în cadrul unei emisiune la România TV, liderul PSD, Marcel Ciolacu, cataloghează drept „ilegal şi total imoral” faptul că la rectificarea bugetară se discută cu primarii pe tema distribuirii fondurilor publice.

În acest context, social-democratul spune că ”ei confundă acești bani cu banii pe care să-i folosească într-o luptă interioară din interiorul PNL-ului”.

„A început mita. Ei confundă şi banii mei, şi ai dvs., până la urmă, banii românilor, ei confundă aceşti bani cu bani pe care să-i folosească într-o luptă electorală din interiorul PNL-ului. E evident că este şi ilegal, este şi abuziv şi total imoral să faci aşa ceva.

Eram obişnuiţi de la domnul Orban care a folosit anumite rectificări bugetare sau hotărâri de guvern să aloce bani primarilor PNL ca mită pentru a obţine voturile românilor. Acuma, trecem la next level. Primul ministru Cîţu care se luptă cu domnul Orban foloseşte banii românilor pentru a cumpăra voturile de la delegaţii de la Congres.

Noi realizăm în ce penibilitate ne-au adus aceşti doi… Parcă sunt clovni, când îi vezi cu bodyguarzi la şedinţe, se stropesc cu apă…”, a afirmat Marcel Ciolacu, marţi seară, la România TV.

Critici la adresa lui Iohannis

Marcel Ciolacu a mai spus că nu înțelege de ce președintele țină să aibă ”Guvernul său”, spunând că ” nu înţeleg de ce nu intervine şi nu spune: am greşit şi nu se mai poate continua aşa”.

„Nu am avut nicio discuţie cu preşedintele României. Eu nu vreau să-l deranjez pe preşedinte, o fi având, are treabă cu guvernarea. E Guvernul său, o vedem această guvernare. Ştiţi foarte bine, şi-a dorit ca acest PSD să dispară, această ciumă roşie, să nu mai aibă niciun cuvânt de spus şi aşa mai departe”, a afirmat Marcel Ciolacu, marţi seară, la România TV, întrebat de câte ori a discutat, formal sau informal, cu preşedintele Klaus Iohannis de când PSD a devenit principalul partid de opoziţie.

Sursa foto: INQUAM Photos, George Călin