O discuție inedită a avut loc luni seara la Antena 3, între Radu Tudor și Mircea Badea, pe un subiect la care puțini s-ar fi gândit. Se pare că liderul PSD Marcel Ciolacu ar arăta, fizic vorbind, cu antrenorul echipei Napoli, Gennaro Gatusso.

„La Napoli antrenor este Gennaro Gattuso. Era unul dintre cei mai duri jucători…”, a spus Mircea Badea ca apoi Radu Tudor să intervină și să spună: Mie mi s-a părut că seamănă cu Ciolacu. Badea l-a completat spunând că doar la față, nu și la corp, potrivit Antena 3.

Cu cine ar semăna politicienii români dacă ar fi fotbaliști

„Am dat noi niște poze într-o seară cu cine seamănă politicienii și că a zis Orban că el este Ronaldo. Și Cîțu e Messi, Iohannis e Mourinho și Ciolacu este Gattuso. Și seamănă, deci s-a potrivit”, a mai transmis Radu Tudor, iar Mircea Badea i-a dat imediat o replică pe măsură

„Și Gennaro Gatusso ăsta era dur, adică mingea trece, omul nu. Și la un moment dat au ieșit niște secvențe de la antrenament unde el făcea niște chestii absolut tehnice, era superfin. Și toată lumea a zis: opaa, adică stai mă că ăsta poate de-astea. Deci, de fapt, el era foarte tehnic. „, a conchis Mircea Badea.

Discuția dintre Mircea Badea și Radu Tudor

Mircea Badea: Ciolacu e mai senin, el e mai solar.

Radu Tudor: Păi, a câștigat ‘campionatul’ anul trecut.

Mircea Badea: Da, dar degeaba.

Radu Tudor: A câștigat, dar a rămas în ‘liga a doua’…

Mircea Badea: Aș vrea să fie Gennaro Gatusso o ‘peroadă’ liderul opoziției.

Radu Tudor: Să facem un transfer: Ciolacu la Napoli și Gatusso la PSD.

Mircea Badea: Dacă o să ajungă Ciolacu la Napoli, mare diferență nu o să se observe. Dar dacă ajunge Gatusso la PSD, s-ar putea să se observe.