A murit Dinesh Phadnis

A murit Dinesh Phadnis. Una din partenerele sale de film, actrița San Jonehnens, a confirmat vestea morții pentru Indianexpress.

„Dinesh și-a dat ultima suflare la ora 12.08”, a scris aceasta, amintind că Dinesh era unul dintre cei mai apreciați actori.

Dinesh avea 57 de ani și era internat la Spitalul Tunga din Mumbai. Actorul a murit din cauza unei insuficiențe multiple a organelor. Respira doar cu ajutorul aparatelor.

Actorul Aditya Srivastava, care a interpretat rolul inspectorului Abhijeet în  același serial, a declarat:

„Știm că avea probleme cu ficatul și asta a avut un impact asupra celorlalte organe. I-a fost foarte rău în ultimele zile. Din păcate, medicii nu au avut ce să facă”.

Medicii au confirmat că nu a fost  vorba de stop cardiac, ci o leziune hepatică

Anterior, s-a scris că Dinesh a suferit un stop cardiac, în urma căruia a fost internat. Mai târziu, medicii au confirmat că nu a fost  vorba de stop cardiac, ci o leziune hepatică.

Dinesh a devenit un nume cunoscut în lumea filmului indian după ce a jucat rolul lui Fredericks în serialul CID, care a fost difuzat pentru prima dată în 1998 și a rulat timp de douăzeci de ani la Sony TV. De asemenea, a jucat în popularul sitcom Taarak Mehta Ka Ooltah Chashmah și a avut roluri secundare în filme precum Super 30 și Sarfarosh.

Actorul a fost destul de activ pe rețelele de socializare și a împărtășit adesea poze cu el și nepoata sa.

Actorul Vinod Thomas a fost găsit mort în mașina parcată la un hotel

Actorul Vinod Thomas a fost găsit mort în mașina parcată la un hotel de lângă Pampady din Kottayam, Kerala. Decesul actorului în vârstă de 45 de ani a fost anunțat după ce conducerea hotelului a informat că o persoană se afla de mult timp în mașina respectivă.

Vinod Thomas
Vinod Thomas / SURSA FOTO: The Week

„L-am găsit așa în interiorul mașinii și l-am dus la un spital din apropiere. Medicii l-au examinat și l-au declarat mort”, a precizat poliția și a adăugat că trupul neînsuflețit a fost trimis la autopsie, pentru a se stabili cauza morții.

Cauza decesului lui Vinod Thomas nu a fost dezvăluită

Cauza decesului lui Vinod Thomas nu a fost dezvăluită. Potrivit unor informații, cel mai probabil ar fi murit în urma inhalării de gaz otrăvitor din AC-ul mașinii. Polițiștii au spus că acest lucru ar putea fi confirmat doar după autopsie.

Thomas era cunoscut pentru rolurile în filme precum „Ayyappanum Koshyum”, „Natholi Oru Cheriya Meenalla”, „Oru Murai Vanth Paathaaya”, ”June”.

Popularul actor indian RS Shivaji a murit în Chennai, la finele lunii trecute,  în urma unui atac de cord. Actorul avea 66 de ani. Distribuit în filmele unor regizori cunoscuți, precum Kamal Haasan, Michael Madana Kama Rajan, Vikram, Sathya și Anbe Sivam,  Shivaji și-a câștigat popularitatea în anii 80, jucând în cele mai iubite comedii indiene, scrie The Hindu.