A început Black Friday la eMAG

A început Black Friday la eMAG
Ultima modificare în 20 noiembrie 2015, 08:35
emag început campania de Black Friday în această dimineaţă la ora 8.20 dimineaţa.

În ziua celor mai multe reduceri din an, eMAG va oferi reduceri în valoare de peste 100 de milioane de lei. Reduceri de până la 80% vor fi aplicate la 650.000 de produse, din cea mai diversificată gamă de produse din ofertă: televizoare, telefoane mobile, laptopuri, electrocasnice, produse de îngrijire personală și cosmetice, produse pentru casă şi grădină, cărţi, articole sportive, produse pentru copii, produse pentru mașină.

In ziua de vineri, 20 noiembrie, clienții eMAG pot cumpăra mașini de spălat la prețul de 599 de lei, scaune de birou la 49 de lei, anvelope de iarnă pentru Dacia Logan la 99 de lei, iPhone 6 la 1.999 de lei, consola Microsoft Xbox ONE + Joc FIFA 16 cu 999 de lei, iPad Mini 2 Space Gray la 699 de lei, apă de toaletă CK unisex la 79 de lei și Ceas de dama  Michael Kors la 499 de lei.

Etichete:
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News

A început Black Friday la EMAG!

Ultima modificare în 21 noiembrie 2014, 12:40
Black Friday a inceput la emag.ro, iar site-ul emag.ro intampina deja dificultati

Black Friday – unul dintre cele mai importante evenimentul din comerțul online și cel tradițional din România are loc pe parcursul mai multor zile începând de astăzi. Cel mai mare retailer online eMAG se așteaptă în acest an la vânzări de aproximativ 34 de milioane de euro, cu 50% mai mari față de cele înregistrate anul trecut.

Ca în fiecare an, Black Friday la eMAG începe de la primele ore al dimineții. Compania a investit masiv în ultimii doi ani pentru a nu mai avea probleme cu accesarea site-ului. Doar pentru Black Friday 2014, eMAG a realizat investiții de 1,6 milioane de euro în servere și platform online.

Citiți și: Black Friday: eMAG dezvăluie reducerile pentru telefoanele Apple”

Față de 2011 când site-ul a avut mai multe probleme, la edițiile Black Friday din ultimii doi ani site-ul eMAG nu s-a mai blocat. Unul dintre motive este și faptul că ora începerii nu a fost anunțată.

Citiți și: Black Friday 2014: LISTA MAGAZINELOR PARTICIPANTE

“Dacă am anunța ora, acest lucru ar însemna ca peste 150.000 de oameni să dea refresh la pagina noastră, iar din punct de vedere tehnic nicio infrastructură din lume nu ar face față”, a explicat Iulian Stanciu, șeful eMAG.

Evenimentul BLACK FRIDAY 2014 a fost programat să înceapă la EMAG între 6:00 și 8:00 AM.
Anul trecut, Black Friday la eMAG a început la ora 7:00.

Etichete:
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News

Pentru comentarii sau drept la replică, ne puteți contacta pe pagina noastră de Facebook