Constantin Tudose a pierdut lupta cu virusul ucigaș în această dimineață, după ce a fost internat de urgență în urmă cu câteva zile la Institutul „Matei Balș” din Capitală, fiind testat pozitiv cu COVID-19.

Trupul neînsuflețit al tatălui fostului premier va fi depus pe data de 15 iulie, la orele 11:00, la capela din Cimitirul Sf. Constantin și Elena din Brăila și va fi înmormântat tot miercuri la orele 13:30.

Tatăl fostului premier a fost internat săptămâna trecută la spital

Conform Serviciului Județean de Ambulanță Brăila, doctorul care asigura tratament la domiciliu în timpul liber tatălui fostului premier Mihai Tudose a fost de asemenea depistat pozitiv cu noul coronavirus. Surse declară că acest lucru ar putea determina producerea unui focar la Ambulanța Brăila, deoarece medicul depistat pozitiv avea multe contacte cu colegii săi.

„Tatăl fostului premier se află internat la Spitalul Militar al SRI Balotești. Din cauză că părintele politicianului este în vârstă și are și boli cronice, poate dezvolta la o formă severă a bolii”, susține o sursă pentru ziarul Libertatea.

Fostul premier Mihai Tudose a confirmat această veste teribilă dar nu a dorit să comenteze acest subiect. Fostul premier este afectat de această situație având în vedere că părintele său în vârstă de aproape 80 de ani suferă și de boli cronice.

Sursă foto: INQUAM/Octav Ganea.