Despre finanțarea autorităților locale, Capital a scris aici:

"Klaus Iohannis primeşte lecţia lucrului bine făcut de la Victor Ponta. Pentru Guvernul României, condus de Victor Ponta, culoarea politică a administraţiei publice locale nu contează. Nu se face nici un fel de discriminare când vine vorba de investiţii publice, de construire sau reabilitare de spitale sau şcoli, de instituţii de cultură sau de infrastructură", a afirmat Valeriu Zgonea, într-un comunicat remis duminică de PSD.

El mai susţine că pe vremea guvernării PDL administraţiile locale conduse de PSD şi PNL au avut foarte mult de suferit.

"Îi aduc aminte domnului Iohannis că, pe vremea când prietenii săi din PDL erau la guvernare, administraţiile locale conduse de PSD şi PNL au avut foarte mult de suferit. Reţin foarte bine cum fondurile publice erau direcţionate de PDL-ul care îl susţine azi pe Iohannis cu dedicaţie către Cluj sau Suceava, judeţe controlate de premierul Boc şi de apropiaţii săi", mai declară Zgonea.

Printre investiţiile guvernamentale menţionate de Valeriu Zgonea ca "dovezile incontestabile ale lucrului bine făcut în Sibiu de către Guvernul Victor Ponta" se numără autostrada Sibiu – Deva, modernizarea spitalelor şi clinicilor din Sibiu, modernizarea Muzeului Astra din Sibiu . AGERPRES