Luna aceasta, pensionarii din Brașov vor primii pensiile cu o întârziere de cel puțin 7 zile. Totul este din cauza conducerii Poștei Brașov care nu a trimis notele de fundamentare cu situația banilor din conturile de plăți, astfel că Ministerul Finanțelor nu a putut vira banii în conturi, potrivit brasovstiri.ro.

Astfel, un număr de 126.000 de pensionari din județul Brașov vor avea de așteptat între una și două săptămâni, pentru a primi pensia.

Bogdan Florin Năstase a uitat să dea pensiile

Situația existentă este din cauza noului director al Poștei Brașov, Bogdan Florin Năstase, secretar general adjunct al PNL Brașov, Organizația Municipală.

Acesta a fost pus la conducere pe data de 28 noiembrie 2019, dar și-a păstrat și poziția de membru al consiliului de administrație al Regiei Autonome de Transport Brașov. Anterior, Bogdan Florin Năstase a lucrat ca instalator, cameraman și administrator de restaurant.

Florin Năstase a fost pus în funcție pentru a curăța instituția de social democrați, ordin primit chiar de la vârful Primăriei Brașov.