Vreme total neașteptată în România. Temperaturi șoc de Moș Nicolae. ANM a anunțat acum

Meteorologii au oferit prognoza meteo lunară. Aceștia au spus cum va fi vremea de Moş Nicolae. Românii au primit vești importante și despre Ziua Națională a României. Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Cu toate acestea, cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în mai toată România.

Cei de ANM anunţă că luna decembrie vine cu valorilor termice care se vor situa în general în jurul celor specifice perioadei. Regimul pluviometric estimat pentru perioada din jurul zilei de Moş Nicolae va fi local excedentar în regiunile extracarpatice.

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru acest interval, în toate regiunile.
Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane.

Vreme total neașteptată în România. ANM a anunțat acum

Prognoza meteo pentru 22.11.2021 – 29.11.2021 Prognoza meteo pentru această perioadă indică că temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână, în toată țara.

Prognoza meteo pentru 29.11.2021 – 06.12.2021. Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile, conform ANM.

Vreme total neașteptată în România. ANM a anunțat acum.

Prognoza meteo pentru 06.12.2021 – 13.12.2021 Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi local excedentar în regiunile extracarpatice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Meteorologii vin cu vești îmbucurătoare în ceea ce privește temperaturile din următoarea perioadă. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că vom avea parte de o mică încălzire, cu toate că diminețile și nopțile vor fi reci în continuare.

Vreme total neașteptată în România. Temperaturi șoc de Moș Nicolae. ANM a anunțat acum

În tot acest timp, în țară, vremea se menține rece dimineața și noaptea. Spre exemplu, ieri cerul a fost variabil, iar în primele şi în ultimele ore ale intervalului, pe alocuri, ANM a an unțat nebulozitate joasă sau ceață. În ceea ce privește vântul, acesta a suflat slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului, în Moldova și pe crestele Carpaților Meridionali. Presiunea atmosferică a scăzut semnificativ, în timp ce temperaturile maxime s-au situat între 8 și 14 grade Celsius, iar cele minime s-au încadrat între -8 și 3 grade Celsius. În depresiunile din estul Transilvaniei, temperaturile vor fi și mai scăzute, în jurul a -14 grade Celsius, anunță ANM.

Vreme total neașteptată în România. Temperaturi șoc de Moș Nicolae. ANM a anunțat acum