Scapă Vlad Pascu de închisoare?

Scapă Vlad Pascu de închisoare? Acum mai bine de o lună, tânărul de numai 20 de ani a fost implicat într-un accident rutier în stațiunea 2 Mai, soldat cu moartea a doi oameni.

Acesta a condus sub influența drogurilor, iar potrivit noii Legi Anastasia, nu poate evita o pedeapsă cu executare.

Monica Tatoiu crede însă că ar putea scăpa, întrucât legea este făcută prost.

„Și fiul meu zice că o să scape Vlad Pascu. Legea e făcută prost. Dacă vrei să pedepsești faci lege bună, daca e proastă, scapă.

Fiul meu așa a spus, că o să scape Vlad Pascu. Pe mine mă deranjează că trebuie să moară oameni nevinovați”, a declarat ea în cadrul podcastului Geaninei Iacob.

Femeia de afaceri susține că ce se întâmplă cu Vlad Pascu ar putea fi un blestem asupra familiei lui. Potrivit acesteia, este modul în care părinții tânărului sunt pedepsiți, prin el, pentru relele pe care le-au făcut de-a lungul vieții.

„Apropo de Vlad Pascu. Dumnezeu nu bate cu bățul, Dumnezeu lucrează prin oameni, când avem păcate, greșim, ideea e să nu faci rău cu bună credință. Că poți să faci un rău fără să vrei, dacă l-ai făcut cu voință, se va întoarce. Asta am învățat până la 67 de ani. Dacă nu ție, copilului tău. 7 generații. Se descompune păcatul.

Descendenții au de pătimit. Dacă te uiți în istoria multora, Putin, Zelenski, Kennedy. Dacă crezi, dacă nu crezi. Nu cerceta aceste legi căci ești nebun când le înțelegi”, a explicat ea.

Monica Tatoiu, amenințată cu moartea de tatăl lui Vlad Pascu

Monica Tatoiu
Sursă: Youtube

Monica Tatoiu a mai dezvăluit că în trecut, ea și soțul ei au fost amenințați cu moartea de tatăl lui Vlad Pascu. Aceștia au avut un proces lung, de mai mulți ani.

„Îl știu de când era mic, avea 3-4 ani. Tatăl lui amenința că ne omoară, că ne face, că ne drege cu el de mână. Avea exact aceeași coafură, aceeași atitudine pe care o are copilul acum. Ne amenința pentru că îl împiedicam să pună mâna pe pepiniera Bucureștiului. Voiam să salvăm un parc, niște copaci, niște păsări.

Am avut trei sau patru ani procese cu el. Soțul meu s-a îmbolnăvit grav atunci. Până la urmă l-a dovedit, dar atenție! Acest om, tatăl acestui copil… copilul nu are nicio vină. Tatăl acestui copil a încheiat o afacere de 17 milioane de euro cu bani cash în fața unui notar care ulterior în 2017 a fost trimis în judecată și condamnat.

Am trimis documente la spălarea banilor și nimeni nu s-a deranjat. Nu ne punem întrebări că acești părinți au niște relații care îl vor salva pe acest copil de pușcărie? Și nu-i interesează de cei doi copii morți? Trăim într-o țară înfiorătoare. Acești oameni au ucis doi copii prin copilul lor și și-au ucis și copilul”, a povestit femeia de afaceri la România TV.

Tânărul de 20 de ani este vizat de mai multe anchete

Vlad Pascu are un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe interzise, ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Nu este singura anchetă penală care îl vizează. Într-un altă investigație, Pascu junior este acuzat de trafic și consum de droguri de mare risc. Martorii în acest dosar au povestit anchetatorilor cum era în anturajul acestuia.

Vlad Pascu a început să se drogheze când avea doar 13 ani! Potrivit surselor din anchetă, mama a fost cea care a susținut acest viciu și lui și apropiaților! Ea era cea care făcea rost de medicamente care pot fi procurate doar din farmaciile spitalelor. Le dădea apoi, tinerilor la petreceri, la fel cum se asigura că băiatului ei nu-i lipsește nimic.

Surse din anchetă vorbesc despre faptul că femeia ar avea filmări compromițătoare cu ei. Ea le folosea ca să îi țină sub control și nimic din ce se întâmpla la petreceri să nu răsufle.