Declarația Vioricăi Dăncilă

„Această alianță deja există la nivelul anumitor localități, deja există la nivelul județelor. Cred că o eventuală alianță cu Pro România ar trebui lăsată la latitudinea fiecărui județ în parte.

Eu nu pot fi de acord cu alianță la nivel național cu un partid care a votat împotriva Guvernului PSD. Nu-mi schimb foarte ușor opiniile”, a transmis Viorica Dăncilă

Ponta despre Guvernul Dăncilă

„E un guvern nu doar incompetent, cum era Guvernul Dăncilă, dar e şi un guvern ghidonat din spate pe nişte direcţii. Bani de furat în România nu mai sunt. La armament nu se poate, că avem contracte cu americanii, le dăm direct lor. În construcţii, nu mai sunt, nu prea mai sunt bani. Singura vacă de muls care  a mai rămas în România e sănătatea, şapte miliarde de euro pe an. Au venit nişte oameni din afară şi au zis de la români ce mai putem să le luăm?

Că banii ni i-au luat în supermarketuri, unde consumă românul tot banul de salariu, de pensii… se duce în supermarket cumpără produse care nu sunt produse în România, sunt produse în afară. Ei, le-am găsit sănătatea şi atunci ne-au trimis nişte Voiculescu, nişte Costache care vin şi ne explică cum o să ne tratăm noi toţi ca în Elveţia aicea. Serios? Chiar crede cineva povestea asta? Nu. O să ne ia banii şi o să ne tratăm mai rău decât în România de azi”, a afirmat Victor Ponta duminică seară, într-o emisiune la România Tv.