Marius Budăi, fost ministru al Muncii în guvernarea PSD, o ia din nou la ţintă pe actuala deţinătoare a portofoliului, Violeta Alexandru.

Budăi susţine că aceasta doreşte să se răzbune pe copiii din România şi se crede stăpână peste banii micuţilor, fapt pentru care ameninţă că va opri plata alocaţiilor. Fostul ministru PSD îi îndeamnă pe români să îi transmită un mesaj “acestei doamne dragi”.

“Ministrul muncii Violeta Alexandru (VA) se răzbună pe copiii României.

VA declară astăzi: „dacă PSD își permite să modifice Ordonanța de Urgență ( acea Ordonanță prin care Guvernul Orban-PNL își dorește să nu dubleze alocațiile copiilor ) voi opri plata alocațiilor”.

VA se crede stăpână peste banii copiilor noștri.

Aveți ceva să-i spuneți acestei doamne dragi cetățeni români?”, este mesajul postat de Marius Budăi pe contul său de socializare.

Ce a declarat Violeta Alexandru despre stoparea plăţilor alocaţiilor?

Dacă PSD ar urma să modifice Ordonanța de Urgență pe tema alocațiilor, atunci plățile destinate copiilor ar urma să fie blocate, afirmă ministrul liberal.

“Vom dubla alocațiile de așa manieră ca ele să fie acoperite de posibilitățile bugetului. Am parcurs procedură care trebuia parcursă pentru publicarea în Monitorul Oficial. Dacă PSD face acest lucru (aduce amendament în Parlament pentru dublarea alocațiilor – n.red), se vor opri plățile pentru copii, ca să înțelegem care este consecința. Din punctul nostru de vedere, începând de mâine, Ordonanța își are aplicare în practică.

Asta înseamnă că ne apucăm de organizat sistemul de plăți pentru creșterea prevăzută în OUG. Orice măsură ia PSD, înseamnă oprirea, blocarea acordării de sume suplimentare în alocație conform OUG adoptată de Guvernul Orban”, a spus Violeta Alexandru.