Joi, 6 decembrie, cerul va fi variabil în cea mai mare parte a țării, doar în vest și în sud-vest urmând să apăra unele înnorări temporare. Local în Banat, în Crișana și în nordul Olteniei va plouă slab. Vântul va suflă slab în cea mai mare parte a țării, cel mult slab până la moderat în nordul Moldovei. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 1-6 grade în Transilvania, Maramureș, Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia și Dobrogea și -1…4 grade în Moldova. 

Vremea în București va fi rece, în special în cursul nopţii. Temperatura maximã va fi de 2…3 grade, iar cea minimã de -7…-6 grade. Cerul va fi variabil, temporar cu nebulozitate joasã sau ceaţã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. 

La munte vremea de joi se anunță deosebit de rece, cu cer închis și temperaturi scăzute. Se preconizează a fi cea mai friguroasă noapte din săptămână, cu temperaturi minime de – 11 grade Celsius. Maximele din timpul zilei nu vor depăși  -1°C. Vineri și în weekend, vremea la munte se mai ameliorează, iar temperaturile mai cresc ușor cu câteva grade. Sunt semnalate lapoviță și ninsori în nopatea de sâmbătă spre duminică.