În București, vremea va fi în continuare rece, cu temperaturi în scădere; maxima va fi de -2…-1 grad, iar minima de -6…-5 grade. Cerul va fi mai mult noros, vor fi posibile fulguieli, iar vântul va sufla slab până la moderat. Presiunea atmosferica nu va avea variaţii semnificative.

La munte, vremea va fi rece, geroasă noaptea îndeosebi în Carpaţii Orientali şi în cei Meridionali. Cerul va deveni variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări în a doua parte a intervalului. Variaţiile termice faţă de intervalul anterior vor fi nesemnificative.

Pentru ziua de miercuri, vremea va fi rece, geroasã noaptea local în Moldova, Transilvania şi Maramureş. Cerul va deveni variabil în zonele înalte de relief, însã în cele joase vor fi înnorãri local persistente şi pe spaţii restrânse ceaţã, asociate izolat cu fulguieli sau chiciurã. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu intensificãri ziua în sud-estul ţãrii, iar în a doua parte a intervalului în sudul Banatului, inclusiv în zona montanã. Temperaturile maxime se vor încadra între -7 şi 2 grade, iar cele minime între -13 şi -2 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -20 de grade.

Joi, vremea va continua să fie rece, geroasã în orele dimineţii în nord şi în centru, iar noaptea local şi în sud. Temperaturile maxime se vor încadra între -7 şi 3 grade, iar cele minime între -16 şi -4 grade, uşor mai ridicate în Dealurile de Vest, în deltă şi pe litoral.