El îi va lua locul lui Klaus Iohannis

El îi va lua locul lui Klaus Iohannis! Invitat în cadrul unei emisiuni de la Digi24, Theodor Stolojan a vorbit despre candidatura lui Nicolae Ciucă la alegerile prezidențiale de anul viitor.

Acesta a precizat că deși Nicolae Ciucă nu este un personaj carismatic, el are o integritate clară. Mai mult decât atât, el a precizat că Partidul Național Liberal (PNL) nu are, momentan, alt candidat la alegerile prezidențiale din 2024.

De altfel, fostul prim-ministru mai spune despre Nicolae Ciucă că are un caracter clar și „nişte realizări foarte clare”.

Nicolae Ciucă
SURSA FOTO: Inquam Photos / George Călin

PNL îl evaluează greșit pe Nicușor Dan

Pe de altă parte, Theodor Stolojan a vorbit și despre Nicușor Dan și despre cum este acesta văzut de liberali.

El a precizat că cei din Partidul Național Liberal (PNL) îl evaluează greșit pe primarul general al Capitalei. Fostul prim-ministru al României a mai spus că cei din Capitală au început deja să vadă modificările aduse.

De altfel, el mai spune că este greu ca toate țevile să fie înlocuite, însă lucrările sunt în curs.

Nu în ultimul rând, acesta a mai spus că sunt multe voci în Partidul Național Liberal (PNL) care în critică pe Nicușor Dan. Potrivit lui Theodor Stolojan, acestea sunt doar exagerări.

Fostul prim-ministru și ministru a mai spus că Partidul Național Liberal (PNL) nu ar trebui să renunțe la asocierea cu acesta.

„Vă spun punctul meu de vedere: cred că PNL îl evaluează greşit pe Nicuşor, pe primarul general. Eu cred că cei care trăiesc în Bucureşti văd deja că lucrurile se schimbă. E foarte greu să înlocuieşti toate ţevile de termoficare din Bucureşti, dar se lucrează. Deocamdată reţin că există voci chiar exprimate în organismele de conducere care îl critică foarte mult pe Nicuşor, primarul general, şi eu cred că sunt nişte exagerări. Din punctul meu de vedere, PNL-ul nu ar trebui să renunţe la asociere”, spune acesta.

Nu în ultimul rând, el a mai precizat că Partidul Național Liberal (PNL) nu ar trebui să iasă de la guvernare. De altfel, el nici nu susține o astfel de strategie.

Pe de altă parte, ea este susținută de căre fostul premier al Românei, Florin Cîțu.

Fostul prim-ministru a mai spus „Sub nicio formă, ar fi ceva greu de explicat populaţiei vizavi de responsabilitatea care o ai în această perioadă. Cu fiecare zi care trece şi nu luăm aceste măsuri situaţia devine mai critică”.